Nebojte sa sexu

Alebo miluj a rob čo chceš

Ksawery Knotz

SVK Slovensky Zachej2018

Kniha: Nebojte sa sexu - Alebo miluj a rob čo chceš - Ksawery Knotz
Katalógové číslo: 331567 viac »
Ušetríte až 1,53 € z bežnej ceny 8,90
A navyše získate 7 vernostných bodov
7,37
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Nebojte sa sexu

Alebo miluj a rob čo chceš

Rozhovor Sylwestra Szefera s otcom Ksawerym Knotzom. Populárny poľský kapucín Ksawery Knotz sa venuje najmä pastorácii manželských párov a patrí k úzkej skupine katolíckych kňazov, ktorí otvorene hovoria o sexualite. *Má sa manželské spolužitie časom premeniť na nudnú rutinu? *Kde treba hľadať inšpiráciu pre úspešný sexuálny život? *Je možné aj po rokoch manželstva navzájom sa prekvapiť? Veľa katolíkov si myslí, že v posteli sa musia správať ako v kostole, čiže vážne. Majú sa zriecť smiechu a frivolnosti. Otec Ksawery Knotz, ktorý už niekoľko rokov šíri učenie o kráse pohlavného styku, hovorí niečo úplne iné: povzbudzuje manželov, aby si rozprávali o svojich túžbach a plnili vzájomné očakávania. Použijúc slová svätého Augustína, môžeme povedať: Miluj a rob, čo chceš! Ksawery Knotz pripomína, že milostné hry, fantázie a zaujímavé polohy nie sú vyhradené len pre tých, čo majú radi náhodný sex bez lásky. Avšak nezabúda na celkový obraz človeka telesnosť nie je cieľom samým osebe, ale je doplnením duchovnej sféry. Oproti súčasnému zveličovaniu, ktoré kvalitu skúseností stotožňuje s počtom sexuálnych partnerov, otec Knotz stavia tvrdenie, že sex len s jedným človekom môžeme prirovnať k vínu čím staršie, tým lepšie! No dozvie sa o tom len ten, kto vytrvá.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
331567
Názov
Nebojte sa sexu
Podnázov
Alebo miluj a rob čo chceš
EAN/ISBN
9788089866236
Forma
Brožovaná
Autor
Ksawery Knotz
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018
Rozsah
197
Rozmer
130×200
Hmotnosť
0,20
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nebojte sa sexu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.