Najťažšie je zarobiť prvý milión

Braňo Gablas

SVK Slovensky Blue Strip2018

Kniha: Najťažšie je zarobiť prvý milión - Braňo Gablas
Katalógové číslo: 331385 viac »
Ušetríte až 3,54 € z bežnej ceny 17,60
A navyše získate 14 vernostných bodov
14,06
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Najťažšie je zarobiť prvý milión

Na knižný trh prichádza unikátna kniha popisujúca možnosti podnikania na Internete. Kniha je určená jednotlivcom, podnikateľom ale aj firmám, ktoré chcú zvýšiť príjmy použitím osvedčených marketingových techník. Podrobne vysvetľuje princípy Internetového marketingu, ktoré úspešne používajú tisíce zahraničných podnikateľov a firiem s použitím ktorých dokážu ročne zarobiť stotisíce dolárov. Kniha od základov vyvracia fámy a nepravdivé informácie o možnostiach zarábania na Internete. Nedozviete sa v nej, ako môžete za noc zarobiť tisíce EURO, nenájde v nej žiadne techniky súvisiace s investovaním peňazí, burzou, hazardnými hrami, klikaním a podobne. Mnoho ľudí už počulo príbehy, kedy obyčajný človek alebo matka v domácnosti začala radikálne zvyšovať príjmy použitím osvedčených marketingových metód. Na Internete je k dispozícii mnoho dôveryhodných aj menej dôveryhodných zdrojov, eBookov, videí, ale aj tlačených kníh. Mnohí jednotlivci na Slovensku a v Čechách už aj skúsili uplatniť niektoré metódy, ale bez komplexného vysvetlenia boli zvyčajne neúspešní. Problém je v tom, že dostupné manuály a eBooky sa orientujú na anglicky hovoriacich marketerov v anglicky hovoriacich krajinách, najmä v USA. Kniha Najťažšie je zarobiť prvý milión je prvá na slovenskom a českom knižnom trhu, ktorá je prispôsobená ľuďom, ktorí nemajú perfektné znalosti anglického jazyka a chcú podnikať v Čechách a na Slovensku. Ak uvažujete o tom, že si vybudujete vlastný biznis na Internete, že chcete získať finančnú slobodu bez investovania horibilných súm a máte odvahu pustiť sa do toho, táto kniha je určená práve vám.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
331385
Názov
Najťažšie je zarobiť prvý milión
EAN/ISBN
9788097298005
Forma
Brožovaná
Autor
Braňo Gablas
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018
Rozsah
190
Rozmer
145×210
Hmotnosť
0,26
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Najťažšie je zarobiť prvý milión zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.