101 dní hojnosti (slovenska)

Michal Hrehuš

SVK Slovensky I Can Academy2018/04

Kniha: 101 dní hojnosti (slovenska) - Michal Hrehuš
Katalógové číslo: 329862 viac »
Ušetríte až 2,54 € z bežnej ceny 12,00
A navyše získate 9 vernostných bodov
9,46
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: 101 dní hojnosti (slovenska)

Svet je plný hojnosti a keď sa jej otvoríte, príde ľahšie aj k vám Keď sme boli malí, pozerali sme rozprávky, v ktorých ten bohatý bol obvykle zlý a chamtivý, zatiaľ čo chudobný bol dobrý a poctivý. Často sme tiež počúvali vety ako: Za peniaze si šťastie aj tak nekúpiš. Bohatí sú chamtiví, kradnú... A tak mnoho ľudí vyrástlo s negatívnymi názormi na peniaze a hojnosť. Tie zaťažujú ich myslenie a nedovoľujú im siahnuť na lepšie výsledky. 

Zmeňte negatívne presvedčenia a zmeníte svoj život! Keď však zmeníte svoje presvedčenia, zmení sa aj váš pohľad na hojnosť a tá začne ľahšie prúdiť k vám. Chceme preto, aby každý človek mal svoj život pod kontrolou a nenechal sa ovládať obmedzujúcimi presvedčeniami. 

Denník 101 dní hojnosti vám pomôže vytvárať si pozitívny vzťah k prosperite jeden deň za druhým. Postupne tak odbúrate svoje negatívne programy. Zmeníte myslenie, správanie a výsledky, ktoré dosahujete. Ako? 

Na každý deň sme vám pripravili jednoduché úlohy. Ľavú stranu vypíšte ráno a pravú večer. Celé vám to nezaberie viac ako 5 minút. Postupne sa tak nastavíte na mentalitu hojnosti a začnete vnímať príležitosti všade navôkol. 

Čo nájdete v denníku 101 dní hojnosti? 

*Ranný a večerný rituál, ktorým sa naladíte na hojnosť a určíte si jednu úlohu, ktorá podporí vašu prosperitu, aby ste nielen mysleli pozitívne, ale v súlade s tým aj konali. 

*Citáty, ktoré vás inšpirujú každé ráno, pretože začiatok dňa vplýva do veľkej miery na to, ako sa vám darí počas celého dňa. 

*Povzbudenia a výzvy, aby sme vám pomohli vytrvať počas 101 dní, zmeniť podvedomé programy a získať mentalitu hojnosti. Zároveň tak jednoduchým spôsobom posilníte svoju vytrvalosť, čo vám pomôže v ďalších oblastiach života. 

*3 praktické princípy, ktoré vám pomôžu zmeniť svoje myslenie a správanie týkajúce sa finančnej prosperity.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
329862
Názov
101 dní hojnosti (slovenska)
EAN/ISBN
9788089924110
Forma
Pevná
Autor
Michal Hrehuš
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/04
Rozsah
224
Rozmer
125×168
Hmotnosť
0,25
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
101 dní hojnosti (slovenska) zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.