Ludwig van Beethoven

Animované príbehy velikánov dejín 11

SVK Slovensky Štúdio Nádej2015

DVD: Ludwig van Beethoven - Animované príbehy velikánov dejín 11
Katalógové číslo: 327359 viac »
Ušetríte až 0,14 € z bežnej ceny 3,99
A navyše získate 3 vernostné body
Séria kníh: Animované príbehy velikánov dejín
Animované príbehy velikánov dejín
Titul je zaradený v tejto sérii
3,85
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

DVD: Ludwig van Beethoven

Animované príbehy velikánov dejín 11

Ludwig van Beethoven (1770 1827)

Pod vplyvom tradičných hudobných metód svojho otca sa už ako 12-ročný stal výborným klaviristom. Keď ho ako dvadsaťročného počul hrať Joseph Haydn, prirovnal ho k veľkému Mozartovi. Žiaľ, ako veľmi mladý začal Beethoven strácať sluch. Aj napriek tomu sa ešte hlbšie ponoril do sveta hudby a skomponoval mnohé diela, ktoré sú aj dnes právom považované za najlepšie. Medzi jeho najznámejšie diela patrí deväť symfónii, Patetická sonáta č.8 a klavírne koncerty. Známa je tiež jeho klavírna skladba Pre Elišku. Keď o niekoľko rokov neskôr hral orchester jeho Deviatu symfóniu, nepočul už jej tóny ani nadšené prejavy obecenstva. Beethovenova genialita nám priniesla hudbu, ktorá doslova strháva vnútro človeka.

Vstúpte s nami do sveta histórie v sérii Animovaných príbehov velikánov dejín. Ich režisér a producent Richard Rich sa podieľal na príprave Animovaných biblických príbehov ako aj príbehov z dielne Walt Disney (Pocahontas, Macko Pu, Líška a Pes). Celkovú atmosféru každého príbehu dotvára pieseň.

K jedinečnému zážitku prispieva aj dabing s poprednými hercami. Interaktívne viacjazyčné (SK, CZ, EN) DVD je plne funkčné aj bez počítača. Špeciálne bonusy kompletná slovenská a česká verzia na 1 DVD tri vedomostné úrovne kvízu videoukážky ku kvízom slovenské a české titulky film aj v anglickom jazyku obsahy všetkých 20 dielov celkový čas: 28 min.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
327359
Názov
Ludwig van Beethoven
Podnázov
Animované príbehy velikánov dejín 11
EAN/ISBN
8588005924290
Druh tovaru
DVD
Rok vydania
2015
Rozmer
135×190
Hmotnosť
0,08
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
20%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ludwig van Beethoven zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.