Naša príroda v kocke

Miroslav Saniga

SVK Slovensky VEDA2016

Kniha: Naša príroda v kocke - Miroslav Saniga
Katalógové číslo: 323974 viac »
Ušetríte až 1,22 € z bežnej ceny 10,00
A navyše získate 8 vernostných bodov
8,78
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Naša príroda v kocke

Miroslav SANIGA (1964) je rodák z Liptova, z dediny Liptovské Revúce, učupenej v lone veľkofatranskej prírody. Láska k prírode predurčila aj jeho študijné kroky. Po skončení základnej školy v rodnej dedine a po gymnaziálnych štúdiách v Ružomberku študoval na Vysokej škole lesníckej a drevárskej vo Zvolene. Po vysokoškolských štúdiách pracoval ako ochranca prírody v Národnom parku Malá Fatra. Priamy kontakt s prírodou v povolaní umocňoval nevšednú lásku autora k nej a jej súčastiam. V roku 1993 prechádza do Ústavu Ekológie lesa SAV. Jeho pracoviskom sa stala Výskumná stanica v Starých Horách. Tu pracuje ako vedecký pracovník pri výskume vtáčích spoločenstiev. Autor je mimoriadne plodný popularizátor prírody. Doteraz mu knižne vyšlo 16 náučných titulov pre deti a 50 populárno-vedeckých publikácií pre dospelých čitateľov. V tlačených médiách publikoval viac ako 2000 populárno-vedeckých článkov, v rozhlase odznelo takmer 4000 jeho náučných príspevkov. V predzahrádke rodičovského domu v Liptovských Revúcach vybudoval Rozprávkový vtáčí raj, pozostávajúci z kŕmidiel a búdok pre početnú vtáčiu pospolitosť, ktorá sa tu zlieta zo široka-ďaleka najmä počas zimných mesiacov.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
323974
Názov
Naša príroda v kocke
EAN/ISBN
9788022415576
Forma
Pevná
Autor
Miroslav Saniga
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016
Rozsah
184
Rozmer
140×210
Hmotnosť
0,43
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
12%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Naša príroda v kocke zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.