Vylúčení

Artur Domosławski

SVK Slovensky Absynt2018/04

Kniha: Vylúčení - Artur Domosławski
Katalógové číslo: 322886 viac »
Séria kníh: Edícia Prekliati reportéri
Edícia Prekliati reportéri
Titul je zaradený v tejto sérii
13,67

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Vylúčení

Encyklopédia toho najhoršieho, čo svet pozná.

Hlad. Rasizmus. Nenávisť. Sexizmus. Chudoba. Genocída.

Tie najhoršie slová, ktoré si viete predstaviť, sa koncentrovali v knihe Artura Domosławského Vylúčení. Skúma v nej ľudí žijúcich na periférii spoločnosti, zabudnutých, odvrhnutých a takmer neviditeľných. Od brazílskych detí bez domova až po tichú na kmeni Rohingja genocídu v Mjanmarsku. Je celkom jedno, kde bývate, keď ste na Zemi nevítaným hosťom.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
322886
Názov
Vylúčení
EAN/ISBN
9788082030146
Forma
Brožovaná
Autor
Artur Domosławski
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/04
Rozsah
520
Rozmer
115×185 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Marek 5 z 5
09.07.2019 11:11:37

Chcete nové skutočné informácie o ľuďoch na kraji spoločnosti? Toto je tá pravá kniha. Artur Domoslawski precestoval Južnú Ameriku, USA, blízky východ a množstvo ďalších destinácii a vynikajúcou reportážou presondoval osudy ľudí, ktorí sa stali obetami násilia či genocídy. Opisuje, ako je to žiť na okraji sveta nedostatku, chudoby a bezprávia v tomto svete. V modernom svete, kde rasizmus, vojny drogových kartelov, ženovraždy, kriminalita v brazílskych favelách či afrických slumoch, utrpenie z vojny sú len odvarom v tomto svete. Realita je horšia a autor nadväzuje na vynikajúcu tradíciu poľskej reportážnej literatúry podľa vzoru Ryszarda Kapuscinského. Všetko sa deje aj teraz a poučenie z minulosti je v nedohľadne. Či sa nás to týka? Áno. Hranice sa posúvajú bližšie a bezprávie sa nás dotýka na každom kroku. Niekedy ho nevidíme alebo vidieť nechceme. Táto kniha vám otvorí oči ešte viac a aj keď nie je kniha pre milovníkov krásnej literatúry, zanechá stopu o ktorej je nutné hovoriť.