Návrat domů

Jak pečovat o své vnitřní dítě

John Bradshaw

CZE Česky PORTÁL2018/03

Kniha: Návrat domů - Jak pečovat o své vnitřní dítě - John Bradshaw
Katalógové číslo: 322190 viac »
Ušetríte až 2,74 € z bežnej ceny 24,70
A navyše získate 21 vernostných bodov
21,96
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Návrat domů

Jak pečovat o své vnitřní dítě

John Bradshaw je celosvětově proslulý autorem několika bestsellerů zabývajících se zejména poruchami rodinného systému a jejich přenosem na další generace a technikami napomáhajícími uzdravení tzv. vnitřního dítěte. Kniha Návrat domů se zabývá tímto vnitřním dítětem, které se zejména u jedinců z dysfunkčních rodin přestane rozvíjet a ustrne v některé z raných fází, v nichž utrpělo trauma. Naše traumatizované vnitřní dítě pak způsobuje, že se nerozhodujeme na základě našich dospělých skutečností, ale jako malé, zraněné a bázlivé dítě. Bradshaw se podrobně věnuje rozboru důvodů, z nich k traumatizaci došlo, nabízí nepřeberné množství technik, jak vnitřní dítě vyléčit a ochránit a poskytuje i cenné rady, jak si nově objevené postoje udržet. Kniha obsahuje velké množství podpůrných cvičení, technik a testů a je založena na osobní zkušenosti autora. John Bradshaw (19332016) měl teologické, filozofické a psychologické vzdělání. Působil jako známý americký poradce, lektor a řečník. Jeho knih se prodalo přes 10 milionů výtisků a byly přeloženy do 42 jazyků. Česky vyšly jeho knihy Jak se zbavit studu, který vás svazuje (1997) a Rodinná tajemství (2006).
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
322190
Názov
Návrat domů
Podnázov
Jak pečovat o své vnitřní dítě
EAN/ISBN
9788026213222
Forma
Brožovaná
Autor
John Bradshaw
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/03
Rozsah
320
Hmotnosť
0,43
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Mária Simikova
25.02.2021 08:42:34

Autor v knihe uvádza veľa cvičení s vnútorným dieťaťom, o ktorých hovorí ako o najvýznamnejšej práci, akú v živote robil. Ukazuje sposoby, ako nám zranené vnutorne dieťa môže ubližovať a ničiť naše vzťahy a život. Udivuje ho rýchlosť, s akou sa ľudia menia, hĺbka tejto zmeny, nové schopnosti a tvorivosť, ktoré sú výsledkom vyliečenia zranení z minulosti. Starostlivosťou o toto dieťa môžeme pomôcť sami sebe rásť. Tým že ho budeme akceptovať, dovolíme mu opustiť destrukcne rodinné role, dovolíme mu radovať sa a poctivo vyjadrovať svoje vnútro, vysporiadať sa s hnevom a problematickými vzťahmi, objavíme, opäť objaviť vlastné najvnútornejšie ciele a túžby...a tak nájsť novú radosť a energiu k životu. To je náš skutočný Návrat domov. Objav našej podstaty, nášho najhlbšieho, jedinečného JA.