Děti času

Adrian Tchaikovsky

CZE Česky TRITON2018/04

Kniha: Děti času - 1. vydanie - Adrian Tchaikovsky
Katalógové číslo: 321592 viac »
15,20

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Děti času

Kdo zdědí novou Zemi? Poslední zbytky lidstva opouštějí umírající Zemi a zoufale hledají nový domov. Vydávají se na cestu podle starých hvězdných map svých předků a nalézají největší poklad minulosti – terraformovanou planetu připravenou pro lidský život. Ale v tomto novém Edenu není vše úplně v pořádku. Planeta nečeká na lidstvo prázdná a čistá. Její noví vládcové ji z bezpečného přístavu proměnili na nejhorší můru lidstva. Blíží se nevyhnutelný střet dvou civilizací a stejně nevyhnutelný boj o přežití. Osud lidstva je na vážkách. Kdo je skutečným dědicem nové Země?
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
321592
Názov
Děti času
EAN/ISBN
9788075534828
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Adrian Tchaikovsky
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/04
Rozsah
408
Hmotnosť
0,63
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
27%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
100.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

kniznicaJB 3 z 5
09.11.2018 09:38:34

Ľudstvo preniklo do vesmíru a technológie mu dovolili v hlbokom kozme experimenty s kolonizáciou. Našla sa vyhovujúca planéta na ktorú sa mali vysadiť opice a potom sa mal na nej vypustiť vírus, ktorý mal opice mnohokrát zrýchlenou evolúciou doviesť k ľudskej rase. Dohliadali na to zo satelitu krúžiaceho nad planétou ľudia. Niektorý sa považovali vo svojej nadradenosti za stvoriteľov, bohov. Len niečo sa pokazilo a celý experiment krachol. Evolúcia sa začala, ale u úplne iného druhu. A na obežnej dráhe sa na tisícky rokov myseľ jednej ženy preplietla s umelou inteligenciou a dozerala na „jej“ planétu. Druhá časť sa odohráva o niekoľko tisíc rokov neskôr, keď sa posledné hŕstky ľudstva vydávajú spiace v hybernácii do hlbokého kozmu, aby ich počítače zobudili ak nájdu planétu, kde by mohli žiť. Človek totiž uteká, , lebo si zničil Zem. A zobudia sa práve pri experimentálnej planéte. Knihu som prečítala ale nezaujala ma.