Bohovia a bojovníci 5: Bronzová dýka

Michelle Paver

SVK Slovensky ENIGMA PUBLISHING2017

Kniha: Bohovia a bojovníci 5: Bronzová dýka - Michelle Paver
Katalógové číslo: 321203 viac »
Ušetríte až 0,54 € z bežnej ceny 7,50
A navyše získate 6 vernostných bodov
6,96
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Bohovia a bojovníci 5: Bronzová dýka

Dych vyrážajúci dobrodružný príbeh z gréckej doby bronzovej doby náčelníkov, bronzových zbraní, bojových dvojzáprahov a pradávneho čara, kedy sa aj najúbohejší pastier kôz mohol vymaniť zo svojho poníženého postavenia a stať sa hrdinom. Bronzová dýka je piatou časťou príbehu o Hylasovi a Pirre, o ich dobrodružstvách, o prekonávaní nebezpečenstiev. (I. Divoch, II. Horiaci tieň, III. Oko sokola, IV. Krokodília hrobka). Ak bude čepeľou vládnuť Divoch, Dom Koronosov zhorí... STRASTIPLNÝ NÁVRAT DOMOV HROZBA Z OBLOHY ROZHODUJÚCA BITKA V poslednom príbehu série, Bronzová dyka, sa Hylas vracia tam, kde jeho dobrodružstvá začali. Spisovateľka čerpala zo svojich ciest po Grécku. Základom sú poznatky získané z pobytu v Lakónii, zvlášť v úzkej doline Langada, ktorá sa vinie rozoklanym pohorím Taygetos, ďalej v oblasti okolo priesmyku Langada, kde autorka strávila niekoľko dní a napokon na pobreží a v jaskyniach pri Vlychade v zátoke Diros v juhozápadnej Lakónii. Hylas a Pirra sa priplavia do Akey. Pre Hylasa je to návrat domov - nie radostný, ale nádejný. Podarí sa mu nájsť svoju malú sestru Issi, ktorú nevidel už dlhé roky? Je ešte nažive? Pre Pirru je Akea cudzia, neznáma krajina... Aby sa navždy skončila krutovláda Vrán, Hylas a Pirra musia získať bronzovú dýku, ktorá sa znova dostala Vranám do rúk a zaručuje im neporaziteľnosť. Pútavá, dychvyrážajúca séria príbehov Michelle Paverovej z bronzovej doby - Bohovia a bojovníci - dospieva k dramatickému záveru.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
321203
Názov
Bohovia a bojovníci 5: Bronzová dýka
EAN/ISBN
9788081330698
Forma
Pevná, s prebalom
Autor
Michelle Paver
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017
Rozsah
256
Rozmer
157×240
Hmotnosť
0,39
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
7%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Bohovia a bojovníci 5: Bronzová dýka zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.