Čas strapatého slnka

Marián Pauer

SVK Slovensky Vydavateľstvo FO ART s.r.o.2016

Kniha: Čas strapatého slnka - Marián Pauer
Katalógové číslo: 321065 viac »
10,57

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Čas strapatého slnka

Slnečníky sú zbalené. Slnko je strapaté a lenivé. Čoraz ťažšie sa prebúdza,aby sa vykotúľalo na oblohu. Dni sa krátia. Roky akoby chceli dobehnúť tie predchádzajúce, pokúšajú sa naťahovať krok. Čas ich však pevne drží na uzde. To len nám sa zdá, že mu dochádza dych. A akosi nechceme pripustiť, že nie čas, ale my ťaháme za stále kratší koniec. Pokúšame sa bilancovať: čo sme mohli a mali urobiť a čo sme urobili. Ako sme využili jedinú príležitosť byť ľuďmi. Keď pán profesor Karol Plicka chodil po našom hrboľatom Slovensku a zapisoval ľudové piesne, mnohí speváci nevedeli, koľko majú rokov. Šťastní ľudia, poznamenal pán profesor. Žili život a nie roky! Obzerám sa dozadu s básnikom, aké krátke boli roky, ktoré som prežil a ako často bolo mi dlho. Nech rátam, ako rátam, tých prvých, bolo nepomerne viac. Chvalabohu. Všetko má svoj čas. Všetko je ako má byť. Preto aj ja balím svoj slnečník a do diára si píšem: Starec, JE PO SEZÓNE! A pod čiarou nechávam odkaz: Žite život a nie roky! Na scéne života sa reprízy nehrajú.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
321065
Názov
Čas strapatého slnka
EAN/ISBN
9788089664528
Forma
Brožovaná
Autor
Marián Pauer
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016
Rozsah
240
Rozmer
148×210
Hmotnosť
0,52
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Čas strapatého slnka zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.