Tajné dejiny Slovenov a Uhorska

Uhri boli Slovania

Oskár Cvengrosch

SVK Slovensky AB - KONZULT2017/12

Kniha: Tajné dejiny Slovenov a Uhorska - Uhri boli Slovania - 1. vydanie - Oskár Cvengrosch
Katalógové číslo: 320567 viac »
11,98

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Tajné dejiny Slovenov a Uhorska

Uhri boli Slovania

Táto objavná a originálna kniha je skutočne výnimočná svojim obsahom a aj poslaním. Prečo? Hlavným prínosom knihy je úplne nový pohľad na našu históriu. Ide o unikátny objav, ktorý zásadným spôsobom mení históriu nášho národa i bývalého Uhorska. Autor po mnohoročnom skúmaní historických prameňov a ich konfrontácie s výsledkami najmodernejších genetických analýz objasnil „tajomný pôvod Uhrov“. Tento svoj objav predkladá čitateľom so širokým a bohatým dôkazovým materiálom. Na základe výsledkov bádania genetiky, toponymie, lingvistiky, ale aj samotných historický ch zdrojov dokladá, že Uhri neprišli spoza Uralu, ale boli trvalými obyvateľmi európskeho rozvodia. A práve z týchto oblastí podnikali vojenské výpravy všetkými smermi, a to či už ako Huni, Germáni alebo Venetti. Autor jednoznačne dokazuje, že takzvané „veľké Maďarsko“, ako ani „starí Maďari“ fakticky nikdy neexistovali. Jestvovalo len slovanské Uhorsko, ktoré bolo európskou veľmocou a ktoré rozložili a svojou nerozumnou a agresívnou jazykovou politikou práve Maďari rozkúskovali a v konečnom dôsledku aj zničili.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
320567
Názov
Tajné dejiny Slovenov a Uhorska
Podnázov
Uhri boli Slovania
EAN/ISBN
9788080792657
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Oskár Cvengrosch
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/12
Rozsah
296
Rozmer
190x270
Hmotnosť
1,36
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Tajné dejiny Slovenov a Uhorska zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.