První pomoc v nekonvenční medicíně

Jak si pomoci sám v naléhavých případech, zdravotnické minimum, cest.lékárnička

Věra Dolejšová; Jana Wankatová

CZE Česky Ostrov2017

Kniha: První pomoc v nekonvenční medicíně - Jak si pomoci sám v naléhavých případech, zdravotnické minimum, cest.lékárnička - Věra Dolejšová; Jana Wankatová
Katalógové číslo: 319851 viac »
Ušetríte až 1,77 € z bežnej ceny 10,95
A navyše získate 9 vernostných bodov
9,18
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: První pomoc v nekonvenční medicíně

Jak si pomoci sám v naléhavých případech, zdravotnické minimum, cest.lékárnička

Každý z nás se již někdy v životě setkal se situací, kdy bylo jemu nebo jeho blízkému náhle špatně, nastaly mu zdravotní komplikace, a kvalifikovaný lékař nebyl k dispozici, např. o víkendech nebo o dovolené. Každý se v této situaci asi ptal: „A co mám teď udělat? Shánět lékaře, jet do nemocnice? Když nic neudělám, ohrozím tím zdraví a nebo dokonce život? Mohu nějak pomoci?“ Člověk je ve stresu a jen obtížně hledá možnosti, jak věc řešit…

Autorky, naše přední odbornice v daném oboru, se rozhodly pokusit se systematicky projít nejčastějšími akutními stavy a podívat se, jaké jsou možnosti diagnostiky a léčby klasickými i nekonvenčními prostředky. Do přehledné příručky s jasnými návody zařadily ty metody nekonvenční medicíny, které samy dlouhodobě používají a mají s nimi dobré zkušenosti, a to zejména akupunkturu, kterou laik může použít jako akupresurní techniku, a dále homeopatii. V některých případech doporučují i další možnosti léčby, jako jsou byliny, úprava stravy, Bachova květová terapie apod. V novém doplněném vydání přidaly léčbu dalších častějších potíží z praxe, především druhů bolestí břicha, ekzémů a oparů.

Příručka by měla pomoci každému, aby byl schopen i ve stresové situaci správně zareagovat a účinně pomoci, případně získat čas, než se podaří zajistit kvalifikovanou péči odborníků. Odborníkům nabízí mnoho konkrétních zkušeností, které je mohou inspirovat v léčebné praxi. Dílo doprovází množství  fotografií s výrazně vyznačenými léčebnými body.
 

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
319851
Názov
První pomoc v nekonvenční medicíně
Podnázov
Jak si pomoci sám v naléhavých případech, zdravotn
EAN/ISBN
9788086289809
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Věra Dolejšová; Jana Wankatová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017
Rozsah
192
Rozmer
150×210×15 mm
Hmotnosť
0,31
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
První pomoc v nekonvenční medicíně zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.