Top miesta na Slovensku

Neobyčajný bedeker najlepších kaviarní a bistier / A uniques quide book of the best cafés and bistros

Simona Budinská

GBR Anglicky FORTUNA LIBRI2017/11

Kniha: Top miesta na Slovensku - Neobyčajný bedeker najlepších kaviarní a bistier / A uniques quide book of the best cafés and bistros - 1. vydanie - Simona Budinská
Katalógové číslo: 318674 viac »
Ušetríte až 5,79 € z bežnej ceny 19,90
A navyše získate 14 vernostných bodov
14,11
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Top miesta na Slovensku

Neobyčajný bedeker najlepších kaviarní a bistier / A uniques quide book of the best cafés and bistros

„Knižná prvotina šéfredaktorky obľúbeného on-line projektu Kavickari.sk je akýmsi gurmánskym kompasom, ktorý mapuje tie najzaujímavejšie podniky na Slovensku, a to tak sugestívne, že pri pohľade na podmanivé fotografie a po prečítaní chytľavého textu ich zatúžite hneď navštíviť. Možno smelo vyhlásiť, že táto kniha je akousi prvou „kronikou” modernej slovenskej kaviarenskej kultúry. Barbora Daxner, novinárka a spisovateľka „A majú tam super kávu!" znie asi najčastejšia posledná veta pri odporúčaní návštevy ktoréhokoľvek miesta, pretože dobrá káva a poctivé bistro môžu z návštevy urobiť skutočný zážitok! Tento bedeker prostredníctvom kaviarenského umenia dáva do pozornosti zaujímavé lokality, ktoré stojí za to na Slovensku vidieť. „Junior“ Milan Zimnýkoval, moderátor Táto kniha dokazuje, že na Slovensku je kam ísť za dobrým jedlom a kvalitnou kávou. Aj vďaka týmto miestam sa stávame atraktívnou dovolenkovou destináciou, kam sa oplatí chodiť nielen za krásnou prírodou a kultúrnym dedičstvom. Verím, že bedeker inšpiruje aj mladých ľudí, ktorí sa vzdelávajú v oblasti gastronómie, aby v tejto sfére objavili úžasné méty, ktoré sa dajú dosiahnuť. Adela Vinczeová, moderátorka Honorár z tejto knihy s láskou venujeme občianskemu združeniu Vagus, ktoré podporuje ľudí bez domova.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
318674
Názov
Top miesta na Slovensku
Podnázov
Neobyčajný bedeker najlepších kaviarní a bistier /
EAN/ISBN
9788081427336
Forma
Tvrdá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Simona Budinská
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/11
Edícia
Fortuna Praxis
Rozsah
208
Rozmer
155×237
Hmotnosť
0,58
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
29%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Top miesta na Slovensku zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.