Evanjelium, ako mi bolo odhalené 6

Mária Valtorta

SVK Slovensky Jacobs light communication2010

Kniha: Evanjelium, ako mi bolo odhalené 6 - Mária Valtorta
Katalógové číslo: 316465 viac »
Ušetríte až 3,25 € z bežnej ceny 19,00
A navyše získate 15 vernostných bodov
Séria kníh: Evanjelium, ako mi bolo odhalené
Evanjelium, ako mi bolo odhalené
Titul je zaradený v tejto sérii
15,75
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Evanjelium, ako mi bolo odhalené 6

Mária Valtorta v šiestom diele popisuje úvodné mesiace tretieho roku verejného účinkovania PánaJežiša. Pán túži s láskou sláviť poslednú spoločnú Veľkú noc so svojimi apoštolmi a učeníkmi. Jedine Judáš sa čoraz väčšmi utvrdzuje, že bude ministrom veľkého kráľovstva, o ktorom sníva. Mnohé miesta idú navštíviť posledný raz a Pán sa lúči s obyvateľmi Hebronu i Betsury, ktorých miloval. Rozpráva o svojom vyzdvihnutí, ale len málokto si uvedomuje význam jeho slov a blížiaceho sa umučenia. Ježiš hovorí: Ja som Pán, Spasiteľ. Uverte to pre svoje dobro. Okrem mňa nie je nijaký iný spasiteľ. Uverte tomu napriek všetkým ľudským alebo diabolským ohováraniam. Zabudnite na všetko ostatné, čo vám bolo povedané ústami, ktoré nie sú moje, a čo by sa líšilo od môjho slova. Odmietnite všetko ostatné, čo vám môže byť povedané v budúcnosti. Povedzte komukoľvek, kto bude chcieť, aby ste zapreli Krista: „Jeho skutky hovoria nášmu duchu.“ A vytrvajte vo viere. Vy, ktorých som miloval a milujem viac než seba samého – pretože niet väčšej lásky ako tá, čo sa obetuje za dobro tých, ktorých milujeme –, nebuďte horší ako tí, ktorých Izaiáš v proroctve nazýva poľná zver, šakaly a pštrosy – to znamená pohania, modloslužobníci a nečistí. Pretože oni povedia vtedy, keď ja sám od seba dosvedčím moc svojej lásky a svoju Prirodzenosť tým, že zvíťazím aj nad smrťou – a to je niečo, čo sa dá overiť a čo nikto nebude môcť poprieť, pokiaľ sám nebude klamstvom –, pretože oni povedia: „On bol Boží Syn!“ a prekonajú zdanlivo neprekonateľné prekážky mnohých storočí nečistého pohanstva, temnôt i zla a prídu k Svetlu, k Prameňu a k Životu.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
316465
Názov
Evanjelium, ako mi bolo odhalené 6
EAN/ISBN
9788089386062
Forma
Pevná
Autor
Mária Valtorta
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010
Rozsah
467
Rozmer
150×215
Hmotnosť
0,63
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Evanjelium, ako mi bolo odhalené 6 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.