Evanjelium, ako mi bolo odhalené 7

Mária Valtorta

SVK Slovensky Jacobs light communication2010

Kniha: Evanjelium, ako mi bolo odhalené 7 - Mária Valtorta
Katalógové číslo: 316464 viac »
Ušetríte až 3,25 € z bežnej ceny 19,00
A navyše získate 15 vernostných bodov
Séria kníh: Evanjelium, ako mi bolo odhalené
Evanjelium, ako mi bolo odhalené
Titul je zaradený v tejto sérii
15,75
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Evanjelium, ako mi bolo odhalené 7

Mária Valtorta v siedmom diele opisuje 32. rok Pánovho života. Začína dlhším pobytom v Nazarete pri svojej matke a opisuje uzdravenie mladej učeníčky. Evanjelizácia sa stáva čoraz zložitejšia. Farizeji by chceli vlákať Pána do pasce a pri tajnom stretnutí mu predložia plán, ako ho spraviť kráľom Izraela. On to rázne odmieta a od toho momentu ho prenasledujú po mestách a snažia sa, aby našli príležitosť, pri ktorej by porušil zákon a mohli ho obviniť. V príhodný čas mu predvedú cudzoložnicu a žiadajú, aby ju odsúdil a dal ju kameňovať. Smútok Pána nad smrťou Jána z Endoru zmierňuje láska a múdrosť, ktorú Syntycha vyjadruje v liste. Napriek ťažkostiam Pán dlhé dni putuje a chce navštíviť čo najviac miest, kde má učeníkov, a pritom zázračne uzdravuje mnohých ľudí na tele a na duši. Ježiš hovorí: Mne neboli neznáme srdcia tých farizejov a zákonníkov ani tých, ktorí sa k nim pridali, aby potupili previnilú ženu. Hriešnici proti Bohu a proti blížnemu zhrešili proti kultu, proti rodičom, proti blížnym a predovšetkým spáchali veľa hriechov proti svojim manželkám. Keby som zázrakom prikázal ich krvi, aby im na čelá napísala ich hriechy, medzi mnohými obvineniami by prevládalo ,cudzoložstvo‘ spáchané alebo túžba po ňom. Povedal som: ,Človeka poškvrňuje to, čo pochádza z jeho srdca.‘ A okrem môjho srdca nebol medzi sudcami nik, kto by ho mal čisté. Chýbala im úprimnosť a láska. Ani len skutočnosť, že sa jej podobali v chlipných chúťkach, ich neviedla k láske. Ja som mal milosrdnú lásku k poníženej žene. Ja, jediný, ktorý som mal byť z nej zhnusený. Pamätajte si však toto: Čím je človek lepší, tým je súcitnejší k vinníkom. Nie je zhovievavý k hriechu ako takému, to nie. Ale súcití so slabými, ktorí nedokázali odolať hriechu.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
316464
Názov
Evanjelium, ako mi bolo odhalené 7
EAN/ISBN
9788089386079
Forma
Pevná
Autor
Mária Valtorta
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010
Rozsah
461
Rozmer
150×215
Hmotnosť
0,63
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Evanjelium, ako mi bolo odhalené 7 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.