Bosorka

Camilla Läckberg

SVK Slovensky SLOVART2018/02

Kniha: Bosorka - Camilla Läckberg
Katalógové číslo: 310660 viac »
Ušetríte až 3,16 € z bežnej ceny 14,95
A navyše získate 11 vernostných bodov
Séria kníh: Policajný vyšetrovateľ Patrick Hedström
Policajný vyšetrovateľ Patrick Hedström
Titul je zaradený v tejto sérii
11,79
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Bosorka

Patrik Hedström spolu so svojimi kolegami na tanumhedskej policajnej stanici vyšetrujú nový prípad.

Keď z farmy neďaleko Fjällbacky zmizne štvorročná Linnea, obyvateľom Fjällbacky to pripomenie starú tragédiu. Pred tridsiatimi rokmi z presne tej istej farmy zmizlo malé dievčatko, ktoré neskôr našli mŕtve. V tej dobe boli z únosu a zabitia obvinené dve trinásťročné dievčatá. Hoci ich súd uznal vinnými, pre svoj nízky vek sa väzeniu vyhli. Jedna z nich stále žije vo Fjällbacke a vedie tichý život. Druhá, teraz známa a slávna herečka, sa po prvýkrát po tragickej udalosti vrátila, aby tu natočila film. 

Je to skutočne len náhoda, že Linnea sa stratila v čase, keď sa jedno z obvinených dievčat, v súčasnosti už svetoznáma herečka Marie Wallová, vrátilo do Fjällbacky?

Obyvatelia Fjällbacky zorganizujú rozsiahle pátranie po zmiznutom dievčatku a nakoniec ju nájdu. Nahú, pri rovnakom rybníku, kde bola nájdená predchádzajúca obeť. Do Fjällbacky sa vrátilo zlo a šíri sa strach. Mohlo by byť viac dievčat v ohrození? 

Hoci Patrik Hedström verí, že pravda je väčšinou oveľa jednoduchšia ako fámy a špekulácie, on aj jeho kolegovia vyšetrujú prípadné prepojenie obidvoch prípadov. S prípadom im pomáha i Erica Falck, ktorá už dlho pracuje na knihe o vražde spred tridsiatich rokov. 

Vyšetrovanie otvára staré rany. Začína sa hon na čarodejnice, ktorý prináša strašné dôsledky. 

© 2018 Literama  

  

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
310660
Názov
Bosorka
EAN/ISBN
9788055628868
Forma
Tvrdá, s prebalom
Autor
Camilla Läckberg
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/02
Rozsah
528
Rozmer
130 x 210 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

kniznicaJB 5 z 5
26.07.2018 13:40:59

Román Bosorka patrí do žánru severské krimi, ktoré mám veľmi rada. Podľa mňa Camilla Läckbergová, autorka série o vyšetrovateľovi Patrikovi Hedströmovi, je čosi ako Agatha Christie, je to dáma severskej krimi. Nepotrebuje krv, násilnosti, drogy, gangy, naháňačky. Jej spôsob písania príbehu je zvláštny a práve preto aj príbeh, ktorý je zasadený do úplne normálneho prostredia vidieka, je vďaka jej spisovateľskému štýlu napínavý a strhujúci. Je to veľmi pekná, komplexná kniha so širokým záberom tém. Nie je to však na škodu veci, skorej to dopĺňa príbeh a dodáva mu to na atraktivite. Záver knihy je naozaj zaujímavý a stojí za zamyslenie. Výborné čítanie. Odporúčam prečítať.