Metódy zobrazovania

Darina Stachová

SVK Slovensky Edis2014/08

Kniha: Metódy zobrazovania - Darina Stachová
Katalógové číslo: 308632 viac »
Ušetríte až 1,64 € z bežnej ceny 13,50
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,86
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Metódy zobrazovania

Skriptá Metódy zobrazovania pre študijný odbor Geodézia a kartografia obsahujú texty, ktoré tvoria súčasť prednášok z tohto predmetu pre študentov na bakalárskom stupni študijného programu. Obsah predmetu nadväzuje na predmet Deskriptívna geometria, ku ktorému je vydaná publikácia Inžinierska geometria. Obsah jednotlivých kapitol je zameraný na podstatné časti učiva spolu s obrázkami, v ktorých logická postupnosť konštrukcií je tiež v texte opísaná. Definícia: Pod zobrazovacou metódou budeme rozumieť bijektívne zobrazenie útvarov trojrozmerného euklidovského /Euklidovho/ priestoru E3 do jednej roviny tohto priestoru, ktorú budeme nazývať nákresňa. Predložený učebný text pozostáva zo siedmich kapitol a obsahuje 361 obrázkov. V texte je zhrnutá potrebná teória, ktorú si užívateľ učebnice môže overiť a precvičiť na zadaných úlohách, ktoré každú kapitolu uzatvárajú. Učebnú pomôcku /skriptá/ pre výučbu metód zobrazovania sme sa rozhodli vytvoriť kvôli nedostatku kvalitných pomôcok pre tento predmet. Je určená nielen školám, na ktorých sa tento predmet vyučuje, ale tiež všetkým študentom, ktorí sa o túto problematiku zaujímajú.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
308632
Názov
Metódy zobrazovania
EAN/ISBN
9788055408682
Forma
Brožovaná
Autor
Darina Stachová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/08
Rozsah
189
Rozmer
208x298
Hmotnosť
0,48
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
12%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Metódy zobrazovania zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.