Zmeny v ochrane osobných údajov

Tomáš Mičo

SVK Slovensky Wolters Kluwer2017/08

Kniha: Zmeny v ochrane osobných údajov - Tomáš Mičo
Katalógové číslo: 305923 viac »
Ušetríte až 0,08 € z bežnej ceny 2,00
A navyše získate 1 vernostný bod
1,92
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Zmeny v ochrane osobných údajov

Vydavateľstvo Wolters Kluwervám prináša prehľadné spracovanie zmien úpravy ochrany osobných údajov, ktoré nadobudli účinnosť 15. apríla 2014. Zmeny v ochrane osobných údajov priniesol zákon č. 84/2014 Z. z. a vo vzťahu k ešte stále novej legislatíve ochrany osobných údajov priniesol početné zmeny, týkajúce sa napríklad: definície oprávnenej osoby, jej poučenia, záznamu o poučení a zodpovednosti, vzťahu prevádzkovateľa so sprostredkovateľom, ochrany práv a právom chránených záujmov prevádzkovateľa a tretej strany, nakladania s osobnými údajmi zamestnancov, informačnej povinnosti prevádzkovateľa pri získavaní osobných údajov, kopírovania úradných dokladov v zamestnaneckých vzťahoch, zodpovednej osoby, oznamovacej povinnosti a osobitnej registrácie, organizačných zmien Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, sadzobníka pokút... Brožúra je určená pre širokú odbornú právnickú verejnosť, ale najmä tým, ktorí pri výkone svojej pracovnej činnosti nakladajú s osobnými údajmi (personalisti, zamestnanci bánk, štátni úradníci...).
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
305923
Názov
Zmeny v ochrane osobných údajov
EAN/ISBN
9788081680403
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Tomáš Mičo
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/08
Rozsah
48
Rozmer
149×210 mm
Hmotnosť
0,06
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zmeny v ochrane osobných údajov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.