Šlabikár šťastia - 3 diely v boxe

Návrat k sebe; Sebapoznanie, súvislosti, sebapremena; Dospelí deťom, deti svetu

Pavel Hirax Baričák

SVK Slovensky HLADOHLAS2017/08

Kniha: Šlabikár šťastia - 3 diely v boxe - Návrat k sebe; Sebapoznanie, súvislosti, sebapremena; Dospelí deťom, deti svetu - 1. vydanie - Pavel Hirax Baričák
Katalógové číslo: 305287 viac »
Ušetríte až 1,52 € z bežnej ceny 49,99
A navyše získate 48 vernostných bodov
Séria kníh: Šlabikár šťastia
Šlabikár šťastia
Titul je zaradený v tejto sérii
48,47
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Šlabikár šťastia - 3 diely v boxe

Návrat k sebe; Sebapoznanie, súvislosti, sebapremena; Dospelí deťom, deti svetu

Prvé tri diely úspešnej série motivačných kníh, ktorých sa dokopy predalo takmer 200 tisíc kusov, teraz prvýkrát vychádzajú v pevnej väzbe a v luxusnom kartónovom balení. 

Ak patríte medzi ľudí, ktorí sa ešte stále hľadajú, prípadne, ktorí majú pocit, že by sa im zišla výrazne vyššia dávka spokojnosti, ako sa im dostáva, potom určite siahnite po tomto luxusnom balení. 

Šlabikár šťastia (Návrat k SEBE) Hirax vás nenútenou a pozitívnou cestou navedie k znovuobjaveniu vlastného dieťaťa v sebe, opäť z vás pokúsi stvoriť prirodzených bláznov a pošepne vám návod, ako sa stať bytosťou, ktorá zoberie vlastný život do svojich rúk. Baričák totiž neverí na zmenu cez politikov. Jeho rovnica je iná a jednoduchá: zmeňte seba, dajte to cez lásku deťom a tie zmenia zajtrajšok.... 

Šlabikár šťastia 2. (Sebaspoznanie, súvislosti, sebapremena) Pavel Hirax Baričák sa bude snažiť odpovedať, prečo sa človeku neplní to, po čom túži, ako urýchliť zámer (obetou a pokorou), prízvukuje dôležitosť vďačnosti, sebaodpustenia, zastavenia prehnaného ospravedlňovania a sebaobviňovania. Príde na riešenie následkov ohovárania, závisti, vzniku chorôb, skrytého pocitu viny s následkom karavany bolestí.... 

Šlabikár šťastia 3. (Dospelí deťom, deti svetu) Kto učí, učí sa. Ďakujme za deti, nie sú samozrejmosťou, ale darom. Prišli nás liečiť a ukazovať nám, kde máme zápal. Psychologický prieskum ukázal, že iba desať percent ľudí sa v detstve môže rozvíjať slobodne a bez utláčania. Na jednu pochvalu pripadá až desať pokarhaní alebo dokonca trestov. Následkom týchto raných frustrácií, duševných poranení a sklamaní sme menej istí, bojazlivejší, plní strachov. Je to záležitosť zle určenej vlastnej ceny. Takýmto ľuďom chýba sebavedomie, vnútorná vyrovnanosť, predpoklad umenia byť šťastný.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
305287
Názov
Šlabikár šťastia - 3 diely v boxe
Podnázov
Návrat k sebe; Sebapoznanie, súvislosti, sebapreme
EAN/ISBN
9788089711734
Forma
Box
Poznámka
1. vydanie
Autor
Pavel Hirax Baričák
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/08
Rozsah
996
Rozmer
148×210 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Šlabikár šťastia - 3 diely v boxe zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.