Finančná analýza podniku + CD

kolektív autorov

CZE Česky Wolters Kluwer2010/01

Kniha: Finančná analýza podniku + CD - kolektív autorov
Katalógové číslo: 303949 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Finančná analýza podniku + CD

Druhé, prepracované a doplnené vydanie

Finančná analýza predstavuje významnú súčasť podnikového riadenia. Zaujíma kľúčové postavenie pri hodnotení súčasného a predvídaní budúceho vývoja, a to nielen firmy, ale aj celého odvetvia národného hospodárstva. Zároveň poskytuje nenahraditeľné informácie tak pre rozhodovanie externých používateľov (banky, dodávatelia, odberatelia, konkurenčné firmy, zamestnanci, vládne orgány), ako aj pre samotné vedenie firmy.

Cieľom publikácie je jasne a zrozumiteľne vysvetliť metódy finančnej analýzy tak, aby získané informácie čitateľ bez problémov využil nielen pri vysokoškolskom štúdiu, ale aj v samotnej podnikateľskej praxi.

Publikácia je koncipovaná ako vysokoškolská učebnica s ukážkovými riešenými príkladmi. Čitatelia istotne ocenia aj praktické spracovanie údajov finančnej analýzy fiktívnej firmy prostredníctvom autormi vytvoreného výučbového elektronického súboru SOFINA_LITE na CD, ktoré je súčasťou publikácie.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
303949
Názov
Finančná analýza podniku + CD
EAN/ISBN
9788080783426
Forma
Brožovaná
Autor
kolektív autorov
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010/01
Rozsah
238
Rozmer
150x210
Hmotnosť
0,36
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Finančná analýza podniku + CD zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.