Lásk@ na prvý klik

Rainbow Rowellová

SVK Slovensky IKAR2017/11

Kniha: Lásk@ na prvý klik - 1. vydanie - Rainbow Rowellová
Katalógové číslo: 299135 viac »
10,17

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Lásk@ na prvý klik

Kamarátky a kolegyne Beth Fremontová a Jennifer Scribnerová-Snyderová vedia, že im niekto číta maily. (V redakcii to nie je tajomstvo. Také sú firemné pravidlá.) Napriek tomu si však v pracovnom čase ustavične posielajú vtipné odkazy a rozoberajú svoje osobné životy. Lincoln O’Neill by sa nikdy neuchádzal o zamestnanie v redakcii, keby v inzeráte stálo: „Hľadáme človeka, ktorý bude druhým čítať maily.“ V inzeráte sa spomínala pozícia špecialistu na internetovú bezpečnosť. Predstavoval si, že sa bude starať o počítače a chrániť noviny pred útokmi nebezpečných hackerov, nie posielať upozornenia zakaždým, keď niektorý zamestnanec pošle kolegovi za vedľajším stolom sprostý vtip. Lincoln vie, že by mal aj Beth a Jennifer poslať upozornenie, ale neurobí to, lebo ich vzájomná komunikácia je veľmi zábavná – a ide v nej dokonca oňho! No keď si uvedomí, že k jednej z nich začína cítiť viac, už je prineskoro na to, aby vyšiel s farbou von. Veď čo by jej povedal?

Preložila Diana Ghaniová

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
299135
Názov
Lásk@ na prvý klik
EAN/ISBN
9788055156859
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Rainbow Rowellová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/11
Rozsah
360
Rozmer
200×125×32 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Lásk@ na prvý klik zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.