Detoxikácia organizmu

Ako zmeniť kvalitu života k lepšiemu

Katarína Horáková

SVK Slovensky Plat4M Books2017/05

Kniha: Detoxikácia organizmu - Ako zmeniť kvalitu života k lepšiemu - 2. vydanie - Katarína Horáková
Katalógové číslo: 298060 viac »
10,82

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Detoxikácia organizmu

Ako zmeniť kvalitu života k lepšiemu

Táto rozsiahla a hodnotná kniha dáva podrobný návod na to, ako sa zbaviť negatívnej pliagy, ktorá sa rokmi nazbiera v našich telách.

Je to návod na to, ako zmeniť svoj život úplne od základu k lepšiemu. Okrem škodlivých vplyvov na naše telo toxínmi z prostredia trpí aj naša myseľ. Pod vplyvom uponáhľanej doby rastie napätie, stres, psychické vyčerpanie, … K tomu prispieva obzvlášť aj naše nezdravé stravovanie. Navyše, pri prejedaní sa a nesprávnej kombinácii potravín, ostáva časť jedla nestrávená, nasleduje jej hnilobný rozklad v črevách, pričom sa vytvárajú jedovaté látky - a to sú pôvodcovia mnohých našich chorôb. Často sa snažíme "odhladovať" prebytočné kilogramy nevyváženou rýchlou diétou chudobnou na živiny. Potom sa však nemôžeme čudovať, že predčasne starneme, strácame energiu a chuť do života. Určite všetci chceme žiť kvalitný život aktívne a s výkonnosťou, ktorá nezávisí od veku a pohlavia. Otázka je, čo pre uskutočnenie tejto predstavy robíme. Pritom stav vlastného zdravia môžeme až z troch štvrtín ovplyvniť sami!

Málokto si naplno uvedomuje, akú dôležitú úlohu, okrem zdravého stravovania, hrá pravidelná detoxikácia – očista organizmu. Väčšina z nás ani po celý život neurobí nič pre to, aby zbavila svoje telo nahromadených jedov, parazitov a odpadu. Vedci dokázali, že len v hrubom čreve dospelého človeka sa nachádza tri až päť, v niektorých prípadoch až desať kilogramov nestrávených a usadených zvyškov potravy!

Cieľom tejto knižky je poradiť všetkým, ktorí chcú pre svoje zdravie niečo urobiť. Autorka profesorka Katarína Horáková podáva návod, ako si ozdraviť organizmus, zbaviť ho usadenín, hlienov, jedov, parazitov a nadváhy bez poškodenia nášho tela a zbytočných stresov, a tiež aby sme sa vyhli neraz zbytočným chybám.

Táto kniha je súčasťou edície vydavateľstva Plat4M Books Ako byť zdravý v každom veku, do ktorej patria aj publikácie Ako mať ZDRAVÝ MOZOG v každom veku a Ako mať ZDRAVÉ SRDCE A CIEVY v každom veku.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
298060
Názov
Detoxikácia organizmu
Podnázov
Ako zmeniť kvalitu života k lepšiemu
EAN/ISBN
9788089642373
Forma
Pevná
Poznámka
2. vydanie
Autor
Katarína Horáková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/05
Edícia
Ako byť zdravý v každom veku
Rozsah
284
Rozmer
135×190
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Detoxikácia organizmu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.