Základy anatomie

Ivan Dylevský

CZE Česky TRITON2017/03

Kniha: Základy anatomie - 1. vydanie - Ivan Dylevský
Katalógové číslo: 289409 viac »
17,31

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Základy anatomie

Masáž a hydroterapie patří mez historicky nejstarší formy fyzikální léčby. Masér je proto vždy zdravotnický pracovník, i když pracovník sui generis, a neobejde se bez základních poznatků o stavbě a funkci lidského těla. Teprve jejich osvojení mu totiž umožní plně pochopit indikace i kontraindikace, přínos i úskalí tohoto typu terapie. Publikace je učebnicí, kterou ocení i čtenáři bez detailních znalostí z oblasti somatologie nebo biologie člověka. Studium textu však klade vyšší nároky na prostorovou představivost a paměť, a to přes veškerou snahu o redukci odborných pojmů. Autor věnuje značnou pozornost funkční anatomii pohybového systému a řízení hybnosti. Naopak zkrácena je pasáž o orgánové anatomii. Důraz je kladen na morfologii, ale čtenář získá také nezbytné informace z oblasti mikroskopické a submikroskopické anatomie. Výsledkem je komplexní výklad dovolující bezezbytku porozumět podstatě patologických změn v organismu, mechanismu léčebných zásahů i soudobému výkladu fyzioterapeutických postupů. Prof. MUDr. Ivan Dylevský, DrSc. je vedoucím Pracoviště funkční anatomie Univerzity Karlovy v Praze, Fakulty tělesné výchovy a sportu a 2. lékařské fakulty. Publikoval přes 200 vědeckých prací a učebních textu. Hlavním předmětem jeho zájmu je vývoj pohybového systému, aplikace morfologie v klinické praxi, kineziologie a nově budovaný obor nipioanatomie (anatomie dětského věku).
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
289409
Názov
Základy anatomie
EAN/ISBN
9788072548867
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Ivan Dylevský
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/03
Rozsah
272
Rozmer
239×216×22 mm
Hmotnosť
0,80
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Základy anatomie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.