Mr.Hockey : Môj príbeh

Gordie Howe

SVK Slovensky TIMY PARTNERS2016/11

Kniha: Mr.Hockey : Môj príbeh - 1. vydanie - Gordie Howe
Katalógové číslo: 283170 viac »
Ušetríte až 2,88 € z bežnej ceny 10,99
A navyše získate 8 vernostných bodov
8,11
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Mr.Hockey : Môj príbeh

Ktorýkoľvek hokejista vám na otázku koho považuje za najlepšieho hokejistu všetkých čias bez váhania povie jedno meno: Gordie Howe. Tento robustný, technicky zdatný, neúprosný a skoro nezničiteľný hráč bol ústrednou postavou svetového hokeja a kníh hokejových rekordov päť desaťročí.Taký hráč, akým bol Pán hokejista, sa už nikdy nenarodí. Nikto nemá šancu vyrovnať jeho neuveriteľných dvadsať sezón za sebou, počas ktorých sa umiestnil vždy v prvej päťke najlepších strelcov NHL. Nikto doposiaľ nevyrovnal jeho rekordných sto bodov, ktoré dosiahol ako hráč po štyridsiatke.Je veľmi nepravdepodobné, že niekedy nastúpi v drese kanadského reprezentačného tímu hráč,po ktorého boku budú hrať v tom istom mužstve jeho dvaja synovia. A čo je ešte nepravdepodobnejšie,že sa sotva nájde niekedy hráč schopný hrať profesionálny hokej päť desaťročí.Howe však urobil pre hokej oveľa viac, než len prepis hokejových rekordov a zvečnenie svojho mena, vyrytého na najcennejších trofejach. Keď fanúšikovia hovoria o Gordie Howeovi, jedným dychom o ňom hovoria ako o hokejistovi a súčasne o veľkom človeku. Aj napriek Howeovej nezdolnej drsnosti, stalo sa jeho meno synonymom slušnosti, úcty a poctivosti.Táto kniha je holdom jedinečnému mužovi,ktorého skon rozžialil celý hokejový svet. Pán hokejista v nej vlastnými slovami rozpráva o svojom živote od chlapca, vyrastajúceho v chudobných podmienkach na kanadských prériách v dobe veľkej hospodárskej krízy, až po slávnu kariéru v NHL, zavŕšenú vstupom do hokejovej siene slávy.Po prvý raz rozpráva obšírne o svojom úžasnom hlbokom vzťahu s milovanou manželkou Colleen, ktorej predčasný odchod mu pomáhali prekonať ich štyri deti, s ktorými ho spájalo až do posledných dní neuveriteľne pevné rodinné puto.Vydajme sa teda spolu s Gordiem na jeho životnú cestu k najuznávanejšiemu hokejistovi histórie, aby sme ocenili v plnej miere jeho šarm, vtip a duchaplnosť.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
283170
Názov
Mr.Hockey : Môj príbeh
EAN/ISBN
9788089311781
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Gordie Howe
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/11
Rozsah
228
Rozmer
233×155×25 mm
Hmotnosť
0,49
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Mr.Hockey : Môj príbeh zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.