Finančné sprostredkovanie

Dana Kravecová

SVK Slovensky 2016

Kniha: Finančné sprostredkovanie - Dana Kravecová
Katalógové číslo: 279685 viac »
Ušetríte až 1,81 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 13 vernostných bodov
13,09
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Finančné sprostredkovanie

Publikácia ponúka ucelený pohľad na právnu úpravu finančného sprostredkovania. Podrobne rozoberá znenie zákona o finančnom sprostredkovaní a tiež nadväzné právne predpisy upravujúce podnikanie v tejto oblasti. Vysvetľuje obsah finančného sprostredkovania a jeho osobitne regulovaný rozsah, ako aj kategórie finančných agentov vrátane rozdielov medzi nimi. Dozviete sa, aký typ oprávnenia sa vyžaduje v závislosti od spôsobu vykonávania finančného sprostredkovania a aké sú podmienky jeho získania. Zaoberáme sa tiež registrom finančných agentov a finančných poradcov vrátane zápisu a výmazu z neho. Rozsiahla časť publikácie rozoberá podmienky a pravidlá vykonávania finančného sprostredkovania, dohľad nad ich dodržiavaním a sankcie za porušenie požiadaviek zákona. Súčasťou je opis zákonných požiadaviek na spoluprácu medzi samostatnými a podriadenými finančními agentami. Nájdete tu tiež prehľad všetkých informačných povinností finančných agentov, či už voči klientom alebo voči Národnej banke Slovenska. Publikácia je napísaná formou príručky, pričom každá z jej častí obsahuje odkaz na zákonné ustanovenia, ktoré vysvetľuje. S právnou úpravou finančného sprostredkovania sa preto možno oboznamovať buď ucelene, alebo sa zamerať len na niektorú z jej častí.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
279685
Názov
Finančné sprostredkovanie
EAN/ISBN
9788089635252
Forma
Brožovaná
Autor
Dana Kravecová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016
Rozsah
190
Rozmer
148×210
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
12%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Finančné sprostredkovanie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.