Môj posledný výdych

Paul Kalanithi

SVK Slovensky NOXI2016/10

Môj posledný výdych - Paul Kalanithi
Katalógové číslo: 279542 viac »
Ušetríte až 2,73 € z bežnej ceny 12,90
A navyše získate 10 vernostných bodov
10,17
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

: Môj posledný výdych

Paulovi Kalanithimu bola v 36 rokoch diagnostikovaná rakovina pľúc v štvrtom štádiu. Zo dňa na deň sa z lekára čeliacemu umieraniu stal pacient bojujúci o vlastný život. Z ničoho nič sa budúcnosť jeho a jeho ženy zmenila na nič. V tejto úžasnej knihe čitateľ sleduje Kalanithiho premenu z naivného študenta medicíny posadnutého otázkou, čo dáva krehkému ľudskému životu zmysel, na neurochirurga, ktorý sa zameriava na mozog, najkritickejšie miesto ľudskej identity, a napokon na pacienta a čerstvého otca, ktorý čelí svojej vlastnej smrteľnosti. Čo je v živote naozaj dôležité, keď čelíte smrti? Čo by ste robili, ak pred vami nebola žiadna budúcnosť? Aké je to vychovávať dieťa – živiť nový život, keď jeden starý sa práve končí? Toto sú len niektoré otázky, ktoré si Kalanithi kladie v tejto jedinečnej a silnej knihe. Paul Kalanithi zomrel v marci 2015 počas písania tejto knihy, no jeho slová stále žijú a slúžia nám ako návod na krajší a zmysluplný život.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
279542
Názov
Môj posledný výdych
EAN/ISBN
9788081113857
Autor
Paul Kalanithi
Rok vydania
2016/10
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Môj posledný výdych zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.