Mladá nevesta

Alessandro Baricco

SVK Slovensky SLOVART2016/09

Kniha: Mladá nevesta - Alessandro Baricco
Katalógové číslo: 278025 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Mladá nevesta

V istom dome v Taliansku sa každé ráno stretáva pri raňajkách bohatá rodina. Zvyčajne raňajkujú až do neskorého popoludnia. Potom Otec odchádza do mesta, kde si v miestnom nevestinci splní biologickú potrebu sexu. Matka žije z mýtu svojej zašlej krásy a slávy. Dcéra má znetvorené telo, a preto trpí. Strýka sužuje spavá choroba, a tak stále spí. Syn odcestoval do Anglicka.

Jedného dňa sa v dome zjaví Mladá nevesta. Rodina ju prijme a každý deň pred ňou odhalí kúsok svojho tajomstva. Všetci čakajú na návrat Syna, ten však domov posiela prapodivné dary a nikto netuší, či je to predzvesť jeho návratu, alebo ich posiela namiesto seba.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
278025
Názov
Mladá nevesta
EAN/ISBN
9788055621951
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Alessandro Baricco
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/09
Rozsah
216
Rozmer
110×185 mm
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Marek 4 z 5
12.04.2019 11:53:35

Do rodiny pricháda Mladá nevesta. Mladá a zaľúbená do Syna, to áno. Ale či je len mladá vekom, to nie je isté. Nevesta si hneď po príchode všíma zvláštnosti života v rodine, na ktoré ju upozorní sluha Modesto. Medzi nimi sú aj nevypovedané tajomstvá, o ktorých sa nehovorí. Aká je zašlá sláva "sexepílu" krásnej matky a jej nerestí mladosti? Prečo je v knihe prítomná erotika, prečo sa nesmie v dome čítať, prečo rodina každý rok odchádza na dva týždne z domu bez sluhu, čo robí ten sluha počas tých dvoch týždňov? A prečo stále nechodí Syn, ktorého si má zobrať za muža a prečo takzvaný Strýko stále spí? A je to vôbec strýko? Príliš veľa otázok. Ale odpovede v knihe nájdete. Hoci je kniha napísaná štýlom, ktorý nie každému sadne, je to vynikajúci čitateľský zážitok.