Recepty od diplomatov z 27 krajín

SVK Slovensky THE SLOVAK SPECTATOR2016/08

Kniha: Recepty od diplomatov z 27 krajín
Katalógové číslo: 276529 viac »
Ušetríte až 3,74 € z bežnej ceny 7,90
A navyše získate 4 vernostné body
4,16
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Recepty od diplomatov z 27 krajín

Každá krajina má svoje chute. V tejto knihe môžete nájsť recepty a príbehy diplomatov z 27 štátov sveta. Ambasádorov časom preložia na novú diplomatickú misiu, ale jedlá, ktoré počas prípravy tejto kuchárky s nami uvarili, zostanú, aby obohatili aj vašu kuchyňu. Recepty sme vybrali a prispôsobili tak, aby ste si väčšinu z nich mohli uvariť zo surovín dostupných v našich obchodoch. Kuchár japonského veľvyslanca nám prezradil postup, ako uvariť dokonalú sushi ryžu. Izraelský ambasádor, ktorý rád varí, odporúča pri príprave svojho receptu slovenské pivo. Dozviete sa, kde rastú najsladšie jahody, ako vznikol originálny recept na cézar šalát, alebo pri ktorom tradičnom recepte z Veľkej Británie môžete použiť našu bryndzu. Na konci knihy je umiestnená prehľadná tabuľka surovín používaných v receptoch s kalorickými a výživovými hodnotami, ktorá Vám pomôže pri plánovaní Vášho stravovania. Prezentované kuchyne: Belgicko, Brazília, Bulharsko, Cyprus, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Grécko, Holandsko, Chorvátsko, India, Indonézia, Írsko, Izrael, Japonsko, Kanada, Kórea, Maďarsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Švajčiarsko, Taliansko, Turecko, USA, Veľká Británia
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
276529
Názov
Recepty od diplomatov z 27 krajín
EAN/ISBN
9788097171926
Forma
Pevná
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/08
Rozsah
112
Rozmer
235×265
Hmotnosť
0,51
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
47%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Recepty od diplomatov z 27 krajín zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.