Digitálne deti

Kniha: Digitálne deti - Gary Chapman, Arlene Pellicane
Katalógové číslo: 274646 viac »
Kolekcia titulov: Výchova detí

Výchova detí

Výchova detí je obrovská výzva, ktorej treba venovať mimoriadnu pozornosť.Myslíte si, že intelektuálne špičky, finančníc… Zistiť viac...
8,79

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Digitálne deti

Závislosť od displeja je relatívne nový pojem, ale lekári a najmä detskí psychológovia ho používajú čoraz častejšie.

V rámci jednej štúdie požiadali tisícku študentov z desiatich krajín, aby na jeden deň prestali používať moderné technológie a sociálne siete. Po uplynutí dvadsiatich štyroch hodín mnohí zo študentov opakovane použili slovo závislosť.

Jeden zo študentov sa vyjadril: „Keď som nemohol použiť telefón, mal som až abstinenčné príznaky.“

Mnohí nedokázali jednodňový pôst od technológií dokončiť. Väčšina z nich sa vyjadrila, že telefón im chýbal, pretože je zdrojom ich zábavy a spojenia s okolitým svetom.

V dnešnej digitálnej dobe trávia deti čoraz viac času pred obrazovkami a displejmi a oveľa menej sa hrajú vonku, čítajú knihy alebo trávia čas s rodinou a priateľmi. Technológia nám pomáha, ale môže tiež narušiť skutočné vzťahy s inými ľuďmi či brzdiť sociálny a emocionálny vývoj dieťaťa.

V knihe Digitálne deti vám Gary Chapman a Arlene Pellicaneová poskytnú cenné rady a nástroje, ktoré vám pomôžu dosiahnuť pozitívne zmeny. Zistíte, ako sa dá zbaviť prílišnej závislosti od displejov, dozviete sa, ako môžete vaše deti naučiť zručnostiam, ktoré potrebujú: náklonnosť, vďačnosť, zvládnutie hnevu, ospravedlnenie a pozornosť.

Arlene Pellicaneová sa vo svojich knihách a prednáškach zameriava na úlohu ženy a posilnenie rodín. Verí, že každý môže vo svojom živote zažiť pozitívnu zmenu. Arlene žije s manželom a tromi deťmi v San Diegu. Gary Chapman je autor, spíker a poradca. Pomáha ľuďom vytvárať si vzťahy, ktoré vydržia. Je autorom bestsellerov série Päť jazykov lásky.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
274646
Názov
Digitálne deti
EAN/ISBN
9788081560705
Forma
Brožovaná
Autor
Gary Chapman, Arlene Pellicane
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/07
Rozsah
200
Rozmer
148×210 mm
Hmotnosť
0,23
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Digitálne deti zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.