Neboli sme stále anjeli (Najslávnejšia trnavská éra v spomienkach Stanislava Jarábka)

Mojmír Staško

SVK Slovensky Sport legal, s.r.o2015

Kniha: Neboli sme stále anjeli (Najslávnejšia trnavská éra v spomienkach Stanislava Jarábka) - Mojmír Staško
Katalógové číslo: 272084 viac »
Ušetríte až 3,72 € z bežnej ceny 17,60
A navyše získate 13 vernostných bodov
13,88
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Neboli sme stále anjeli (Najslávnejšia trnavská éra v spomienkach Stanislava Jarábka)

Trnavský Spartak sprevádza aj prezývka „bílí andeli“. Ale pozor, „andeli“ neboli stále anjelmi! To, čo vyjadruje názov knihy, rozvádza Stanislav Jarábek. Bývalý kapitán Spartaka v jeho najslávnejšej ére sa v tejto knihe mení na pútavého rozprávača. Tí, čo Šablu, ako znie jeho prezývka, poznajú, totiž vedia, že bol nielen obrancom ako britva, ale stále mal aj dar jazyka. A tak rozpráva príbeh zo svojho pohľadu. Príbeh nielen o tom, ako sa bojovalo na ihrisku, ale aj ako sa zabávalo mimo neho, ako sa pilo, švindľovalo, ako sa obchádzali tréneri, ako sa vystrájalo. Jarábek spomína na momenty od svojho futbalového detstva v Suchej nad Parnou, opisuje ako sa nestal slovanistom, hoci na tréningu dorastencov bol – nakoniec len ako divák, prvé kroky v Trnave, vojenčinu v Pardubiciach, slávnu éru Spartaka, pôsobenie vo Vítkovicich, trénersku kariéru od Spartaka „B“, cez Senicu, Ostravu, Trnavu, Drnovice, Slovan až po Smolenice... Nechýbajú spomienky na spoluhráčov, množstvo príhod, ktoré doteraz neboli zverejnené. A neobišiel ani konflikt s Jozefom Adamcom, kde vysvetľuje ako problém vznikol, vyvíjal sa a skončil. Dovedna 232 strán bohatého čítania zahŕňa takmer 200 čiernobielych i farebných fotografií, pričom mnohé uvidí futbalová verejnosť prvýkrát.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
272084
Názov
Neboli sme stále anjeli (Najslávnejšia trnavská ér
EAN/ISBN
9788097205225
Forma
Viazaná
Autor
Mojmír Staško
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015
Rozsah
232
Rozmer
175×250 mm
Hmotnosť
0,70
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Neboli sme stále anjeli (Najslávnejšia trnavská éra v spomienkach Stanislava Jarábka) zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.