Psychická manipulace ve vztazích

Barbara E. Horst

CZE Česky Eugenika2016/03

Kniha: Psychická manipulace ve vztazích - Barbara E. Horst
Katalógové číslo: 267875 viac »
Ušetríte až 1,34 € z bežnej ceny 10,99
A navyše získate 9 vernostných bodov
9,65
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Psychická manipulace ve vztazích

Autorka pozoruhodne objasňuje, ako v mnohých ľuďoch pôsobí archetyp upíra, ktorý nie je ničím iným ako nezrelou osobnosťou, ktorá nepozná skutočnú lásku, a preto sa správa tak, ako sa správa. Ponúka nielen pochopenie, ale aj návod na to, ako tento model prerásť a prekonať - ako transformovať upírsku lásku v lásku skutočnú. Každý, kto sa zaplietol do nezdravého vzťahu, prípadne je sám energetickým upírom, má vďaka tomu šancu dopracovať sa k naplňujúcej, oveľa kvalitnejšej láske aj sebaláske. Musí ale nabrať odvahu a čeliť predovšetkým upírovi v sebe. Kniha rozoberá niekoľko archetypálnych príkladov (z rozprávok, románov a filmov), avšak uvádza aj príklady z bežného života. Vďaka tomu možno celú problematiku veľmi názorne pochopiť a tiež si v uvedených príkladoch nájsť model svojho vlastného správania. Objavíte tu vysvetlenie a súvislosti, ktoré predtým nemuseli byť zrozumiteľné a prehľadné. Potom, čo im porozumiete, už nebudete musieť zatvárať oči pred určitými deštruktívnymi skutočnosťami a modelmi správania. Typológia nezdravých vzťahov má rôzne varianty: žena-žena, muž-muž, upírska žena - mužská obeť, upírsky muž - ženská obeť, pričom zvláštny druh upírstva môžu predstavovať tiež deti a širšie publikum.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
267875
Názov
Psychická manipulace ve vztazích
EAN/ISBN
9788081004520
Forma
Brožovaná
Autor
Barbara E. Horst
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/03
Rozsah
248
Rozmer
130×200
Hmotnosť
0,19
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
12%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Psychická manipulace ve vztazích zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.