Inžinierska geológia

Soňa Bellanová

SVK Slovensky Edis2012

Kniha: Inžinierska geológia - Soňa Bellanová
Katalógové číslo: 267261 viac »
21,72

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Inžinierska geológia

Inžinierska geológia je základným predmetom Stavebnej fakulty vyučovaným v odboroch "Teória a konštrukcie inžinierskch stavieb, Staviteľstvo, technológia a manažment stavieb a Pozemné staviteľstvo na bakalárskom a inžinierskom stupni. Je to pokračovanie získavania vedomostí študentov v oblasti aplikácie geologických poznatkov na riešenie praktických úloh projektovania a realizácie stavieb, ako aj využívania a ochrany životného prostredia. Je zameraná na štúdium procesov a zmien prebiehajúcich v geologickom prostredí, v ktorom sa realizujú dopravné, podzemné i pozemné stavby a činnosť človeka. Z obsahu 1. ÚVOD DO INŽINIERSKEJ GEOLÓGIE 2. FYZICKO-GEOGRAFICKÁ CHARAKTERISTIKA ÚZEMIA SR 3. GEOMORFOLÓGIA ZÁPADNYCH KARPÁT 4. REGIONÁLNA INŽINIERSKA GEOLÓGIA 5. GEOLOGICKá DOKUMENTÁCIA 6. METÓDY INŽINIERSKOGEOLOGICKÉHO PRIESKUMU 7. HORNINOVÉ PROSTREDIE 8. SVAHOVÉ POHYBY A PORUCHY V HORNINOVOM PROSTREDí 9. SANÁCIE A METÓDY ZABEZPEČENIA SVAHOV 10. INŽINIERSKOGEOLOGICKÝ PRIESKUM, ÚLOHY A POŽIADAVKY 11. ÚLOHY IG PRIESKUMU PRE PODZEMNé STAVBY 12. GEOLÓGIA A ŽIVOTNÉ PROSTREDIE 13. MONITORING GEOFAKTOROV ŽIVOTNÉHO PROSTREDIA 14. TERMINOLOGICKÝ SLOVNÍK 15. INDEX
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
267261
Názov
Inžinierska geológia
EAN/ISBN
9788097024857
Forma
Brožovaná
Autor
Soňa Bellanová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012
Rozsah
347
Rozmer
200×285
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
12%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Inžinierska geológia zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.