Hovory o (ne)obyčajnom kresťanstve

C. S. Lewis

SVK Slovensky Porta libri2015/11

Kniha: Hovory o (ne)obyčajnom kresťanstve - C. S. Lewis
Katalógové číslo: 261112 viac »
Ušetríte až 1,57 € z bežnej ceny 12,95
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,38
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Hovory o (ne)obyčajnom kresťanstve

C. S. Lewisa počas druhej svetovej vojny požiadala rozhlasová stanica BBC o sériu príhovorov o základoch kresťanskej viery. Tieto texty neskôr C. S. Lewis doplnil a tak vznikla jedna z jeho najčítanejších kníh pod názvom „Mere Christianity“. Autor sa v knihe podujal na vysvetlenie a obhajobu základných stavebných kameňov kresťanskej viery. V rozsiahlom prieskume 100 najvplyvnejších kresťanských kníh 20. storočia, ktorý usporiadal časopis Christianity Today, sa kniha umiestnila jednoznačne na 1. mieste. „Krásne a pravdivé myšlienky, jasné vyjadrovanie, osviežujúci humor a príťažlivá ľudskosť. Len málokto dokáže tieto vlastnosti namixovať tak geniálne ako práve C.S.Lewis.“ Martin Luterán, rektor Kolégia Antona Neuwirtha „C. S. Lewis dokazuje, že apologetika kresťanskej viery má svoje opodstatnenie. Silnými argumentmi vyvracia otrepané stereotypy o nepriateľstve medzi vedou a vierou. Fascinujúce čítanie…“ Štefan Markuš, vedec, diplomat a publicista „V knihe som objavil šarm, radosť z používania zdravého rozumu a slobodu, čo volá k tomu, aby sme sa z plných pľúc nadýchli.“ Dušan Jaura, riaditeľ Bilingválneho gymnázia C.S. Lewisa
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
261112
Názov
Hovory o (ne)obyčajnom kresťanstve
EAN/ISBN
9788081560613
Forma
Pevná, s prebalom
Autor
C. S. Lewis
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/11
Rozsah
264
Rozmer
130×190
Hmotnosť
0,30
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
12%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Hovory o (ne)obyčajnom kresťanstve zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.