Dochodkyne nestrieľajte

Marcela Mlynářová

SVK Slovensky BRÁNA2015/11

Kniha: Dochodkyne nestrieľajte - Marcela Mlynářová
Katalógové číslo: 260232 viac »
Ušetríte až 0,14 € z bežnej ceny 4,00
A navyše získate 3 vernostné body
3,86
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Dochodkyne nestrieľajte

MARCELA MLYNÁŘOVÁ sa narodila 20. 3. 1948 v Prahe. Literárnej práci sa venuje od roku 1999, keď jej vyšla prvá knižka. Námety čerpá zo svojho pestrého, hoci nie vždy ľahkého života, ktorý sa tak pre ňu stal bezodnou studnicou nevšedných zážitkov a príhod. Vďaka vysokej dávke osobného nadhľadu, zmyslu pre humor a schopnosti výstižne opísať dianie okolo seba získavajú jej príbehy na čítavosti a zabavia.

Otrela som si pery, napila sa vína a v tej chvíli som zachytila jeho pohľad. Pozeral sa, akoby som pred ním sedela bez šiat. „Dúfam, že uznáte, že mám veľa dôvodov pýtať sa,“ konečne prehovoril. „Určite, počítam s tým,“ usmiala som sa, snažiac nájsť stratenú rovnováhu. „Ale mám k vám prosbu. Bol by som rád, keby sme k sebe boli úplne úprimní a vraveli si iba pravdu. Súhlasíte?“ A ďalej ma rozpitvával pohľadom ako pod mikroskopom.

Slovo DÔCHODKYNE vyvoláva množstvo predstáv – a nie všetky sú príjemné. Rýchlo plynúci čas, vysadávanie v čakárni u lekára, v tom lepšom prípade často až únavné opatrovanie vnúčat a nahrádzanie funkcie rodičov...

Marcela Mlynářová živo a pútavo približuje inú, svoju verziu ženy po šesťdesiatke, ktorá je babičke na plný úväzok značne vzdialená. Zbavená pút stereotypného zamestnania, nikdy sa nekončiaceho zabezpečovania chodu domácnosti, nevďačnej výchovy detí a manžela, ktorý si pod zvyškom tlaku puberty našiel (podľa autorky vďakabohu) mladšiu ženu, má čas na seba i na svoje záľuby, je vyzbrojená šarmom aj eleganciou, ale predovšetkým vďaka životným skúsenostiam schopnosťou vnímať svet okolo seba s humorným nadhľadom.

Autorkine úsmevné príhody, podané s ľahko provokujúcim sarkazmom vierohodne potvrdzujú, že podstatný nie je vek, ale prístup k životu.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
260232
Názov
Dochodkyne nestrieľajte
EAN/ISBN
9788072438129
Forma
Viazaná
Autor
Marcela Mlynářová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/11
Rozsah
208
Rozmer
115×185 mm
Hmotnosť
0,27
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Dochodkyne nestrieľajte zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.