Jedz, modli sa a miluj

Elizabeth Gilbertová

SVK Slovensky NOXI2015/11

Kniha: Jedz, modli sa a miluj - Elizabeth Gilbertová
Katalógové číslo: 259814 viac »
8,59

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Jedz, modli sa a miluj

Strhujúci životný príbeh ženy, ktorá sa rozhodla zistiť, čo v živote vlastne chce. Pomohla jej v tom rok trvajúca cesta, ktorá mala tri zastávky. Taliansko, v ktorom sa naučila vychutnávať si život. Indiu, v ktorej spoznala umenie zbožnosti. Indonézsky ostrov Bali, na ktorom vychutnávanie a zbožnosť prepojila. Tam zároveň našla i niečo, čo si dlho odriekala – lásku. Jedz, modli sa a miluj sú úchvatne napísané memoáre, ktoré zaujali ako čitateľov, tak i kritikov. Elizabeth Gilbert sa v nich zveruje s ťažkým rozhodnutím, ktoré spravila, keď opustila svoju definíciu amerického sna – manželstvo, veľký dom, úspešnú kariéru – a vydala sa na cestu, aby zistila, kto vlastne je. Tento pútavý a zábavný príbeh autorka rozpráva svojím jedinečným štýlom, v ktorom sa miesi nadšenie, humor a túžba po poznaní. Autorka je spisovateľka, cestovateľka a žena, ktorá chce milovať svoj život.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
259814
Názov
Jedz, modli sa a miluj
EAN/ISBN
9788081113208
Forma
Viazaná
Autor
Elizabeth Gilbertová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/11
Rozsah
312
Rozmer
145×227
Hmotnosť
0,49
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Jedz, modli sa a miluj zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.