Keltská kaligrafie

Vivien Lunniss

CZE Česky Grada Publishing2015/10

Kniha: Keltská kaligrafie - Vivien Lunniss
Katalógové číslo: 258398 viac »
7,12

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Keltská kaligrafie

Dnes, zatímco se obdivujeme nad krásou a obratností prokázanou písaři a truchlíme nad ztrátou většiny rukopisů zničených Vikingskými nájezdy, se můžeme naučit obnovit tyto tvary písmen naším vlastním způsobem, být hrdi a těšit se z naší práce při renovování starých řemesel anebo poprvé uchopit kaligrafické pero. Kniha vysvětluje hlavní základy keltského písma a ozdob s důrazem na bohatou historickou tradici naší abecedy. Demonstrovány jsou i variace písmen, které lze procvičovat, až získáte základní schopnosti, což vaší práci propůjčí soudobější vzezření.

Vivien Lunnissová se o kaligrafii začala zajímat již před mnoha lety, když k Vánocům dostala sadu plnicích per. Od toho okamžiku začala intenzivně studovat a navštěvovat různé semináře a kurzy, čímž se z nadšence vypracovala na profesionálního kaligrafa na volné noze. Coby akreditovaná lektorka z The Calligraphy and Lettering Arts Society („Společnost pro kaligrafii a písařské umění“) pracuje jako zapálená a oddaná vyučující dospělých. Zároveň své znalosti předává na seminářích, konaných na severozápadě Anglie v rámci nejrůznějších událostí, a působí jako externí ověřovatelka pro profesně vzdělávací organizaci City and Guilds.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
258398
Názov
Keltská kaligrafie
EAN/ISBN
9788024756486
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Vivien Lunniss
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/10
Rozsah
48
Rozmer
210×300 mm
Hmotnosť
0,21
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
39%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Keltská kaligrafie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.