S dušou Japonky

Kniha: S dušou Japonky - Denisa Ogino, Katarína Kopcsányi
Katalógové číslo: 257123 viac »
7,11

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: S dušou Japonky

Skutočný príbeh Denisy Ogino, ktorý zaujal tisíce čitateľov prostredníctvom románu Sushi v dushi, pokračuje. 

Keď japonský sen vystrieda tvrdá slovenská realita, Denisa okamžite pochopí, že musí čeliť novým začiatkom. Na svoj neľahký boj o pol vrecka ryže na každý deň a vidinu lepšieho detstva pre syna Justina zostáva úplne sama a bez prostriedkov, zato vyzbrojená skúsenosťami a zručnosťami z milovaného Japonska. Jej príbeh je príbehom o ľudskej sile, precitnutiach a podobách lásky. Ale aj o odkrývaní kultúry neznámej krajiny, do ktorej sa čitateľ nenásilne vnorí už pri prvých riadkoch. Ako si hrdinka s výzvami osudu poradí, čím všetkým si musí prejsť a či nájde to svoje vysnívané šťastie pre oboch, sa dočítate v podmanivom, mierne exotickom a takmer romantickom románe S dušou Japonky.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
257123
Názov
S dušou Japonky
EAN/ISBN
9788097141899
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Denisa Ogino, Katarína Kopcsányi
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/10
Edícia
Moderné romány
Rozsah
226
Rozmer
130×175 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
28%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Marek 4 z 5
06.07.2016 13:06:30

Pokračovanie románu Sushi v duši. Dejová línia sa rozvíja v pokračovaní života "slovenskej japonky" v Banskej Bystrici a jej "fungovaní" na Slovensku. Odpovedá na otázky , ktoré sa ešte vynorili v prvej knižke. Dada nachádza so svojím synom Justinom. lásku a rekapituluje svoj život so Šigem svojím japonským manželom. Aj romantiku aj frustrácia je v tejto knihe, nepochopiteľné rozdiely dvoch kultúr, ale aj spoločné cesty, ktoré sa len predsa v dobrom pretnú. A ako jej ukáže jej sprievodca Joši, ona nie je obyčajný gaidžin, ale je s dušou Japonka. Príjemné čítanie.