Zbierka textov a úloh z literatúry pre stredné školy IV

Ľubica Štarková, Adelaida Mezeiová

SVK Slovensky Orbis Pictus Istropolitana2014

Kniha: Zbierka textov a úloh z literatúry pre stredné školy IV - Ľubica Štarková, Adelaida Mezeiová
Katalógové číslo: 252099 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zbierka textov a úloh z literatúry pre stredné školy IV

Zbierka textov a úloh z literatúry pre stredné školy 4 je neoddeliteľnou súčasťou k učebnici Literatúra pre stredné školy 4. Obsahuje: literárne texty a úlohy k nim, ktoré rozširujú a precvičujú učivo učebnice; tentokrát sú usporiadané podľa literárnych druhov a žánrov pričom rešpektujú ŠVP; pre orientáciu sú pri jednotlivých ukážkach uvedené aj literárne smery, informácie o diele i autorovi. Žiak si tak môže na rozličných textoch overiť svoje vedomosti a zručnosti. Navyše sa v zbierke objavujú aj texty, ktoré doteraz v školskej praxi neboli bežné, ktoré podnecujú žiakov k diskusii a ktoré majú žiakom zatraktívniť literatúru; ukážky žiackych prác z literatúry (analýzy, interpretácie), vďaka ktorým sa žiak môže porovnať so svojimi rovesníkmi, príp. získať námet na vlastnú prácu; teóriu literatúry formou minislovníka, ktorý žiak môže používať pri vyučovaní literatúry – podnecuje tak žiaka pracovať samostatne; riešenia úloh z učebnice i zbierky, ktoré sú nevyhnutné pri konštruktivistickom prístupe k výučbe literatúry, keďže jeho súčasťou je aj overenie si správnosti postupu práce; dobové umelecké diela, ktorých funkciou je, aby žiaci nevnímali literatúru ako neukotvenú časť širokého spektra umenia.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
252099
Názov
Zbierka textov a úloh z literatúry pre stredné ško
EAN/ISBN
9788081202469
Forma
Brožovaná
Autor
Ľubica Štarková, Adelaida Mezeiová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014
Rozsah
80
Rozmer
165×235
Hmotnosť
0,15
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zbierka textov a úloh z literatúry pre stredné školy IV zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.