Násobilka na každú lavicu

Mária Števíková

SVK Slovensky Orbis Pictus Istropolitana2015

Kniha: Násobilka na každú lavicu - Mária Števíková
Katalógové číslo: 251921 viac »
4,38

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Násobilka na každú lavicu

Násobilka na každú lavicu tvorí neoddeliteľnú súčasť vyučovania matematiky na 1. stupni ZŠ. Učiteľovi i žiakovi dáva možnosť precvičiť najnáročnejšie učivo 4. ročníka (násobenie a delenie) nielen na obyčajných numerických príkladoch, no ponúka žiakovi možnosť použiť získanú skúsenosť na iných typoch príkladov a v slovných úlohách. Po ich zvládnutí sa spoje násobenia a delenia žiakovi zafixujú a ich používanie sa zautomatizuje. Násobilka na každú lavicu je prehľadne spracovaná, učivo je usporiadané chronologicky, jednotlivé časti majú rovnakú štruktúru (príklady na násobenie, príklady na delenie, test na overenie si vedomostí a zvládnutia učiva). Témy v slovných úlohách sú prispôsobené záujmom štvrtákov, náročnejšie úlohy sú osobitne označené. Autori - Mgr. Mária Števíková a doc. RNDr. Peter Bero, PhD. Pracovný zošit je doplnený množstvom moderných vtipných ilustrácií, ktoré si žiaci môžu farebne dotvoriť.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
251921
Názov
Násobilka na každú lavicu
EAN/ISBN
9788081203282
Forma
Viazaná
Autor
Mária Števíková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015
Rozsah
64
Rozmer
209×296
Hmotnosť
0,18
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Násobilka na každú lavicu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.