Dadakorespondence

Kniha: Dadakorespondence - Vladimír Syrovátka
Katalógové číslo: 246187 viac »
Ušetríte až 1,98 € z bežnej ceny 10,89
A navyše získate 8 vernostných bodov
8,91
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Dadakorespondence

Jádrem knihy Vladimíra Syrovátky jsou dopisy, které adresoval významným úřadům a institucím (patří mezi ně Kancelář prezidenta republiky, Magistrát hlavního města Prahy či Státní úřad pro jadernou bezpečnost, Divadla Spejbla a Hurvínka, Vojenský historický ústav Praha a další). Autor v nich předkládá s naprosto vážnou tváří nejrůznější kuriózní stížnosti, žádá odpovědi na paradoxní otázky či navrhuje nejrůznější zlepšení (jak sám říká, dadaistické inovativní návrhy) či doporučení. Tyto instituce musí pisateli ze zákona odpovědět, z čehož pramení humorné a absurdní kontrasty – hravost dotazu zde stojí proti úřední strohosti a automatismu. Absolutní absence smyslu pro humor a nadsázky u téměř všech oslovených (odpovědi jsou přetištěny v plném znění, bez úprav) velmi zřetelně odhaluje vyprázdněnost frází a klišé i absurditu byrokratického systému, které se Vladimír Syrovátka svým působením snaží narušit a vnést do našeho života neotřelý pohled a pestrost nekonvenčního myšlení.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
246187
Názov
Dadakorespondence
EAN/ISBN
9788073636807
Forma
Pevná
Autor
Vladimír Syrovátka
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015
Rozsah
120
Rozmer
155×215×14 mm
Hmotnosť
0,27
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
18%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Dadakorespondence zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.