Suite Francaise

Irena Némirovská

GBR Anglicky SLOVART

Kniha: Suite Francaise - Irena Némirovská
Katalógové číslo: 240837 viac »
12,80

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Suite Francaise

France, 1940. Lucile Angellier's husband has been captured as a prisoner-of-war, and all she can do is wait for him - and tend to the household controlled by her domineering mother-in-law. Their small village is soon occupied by a regiment of German soldiers, forcing the locals to coexist with an invading Nazi force. Lieutenant Bruno von Falk takes up lodgings with the Angellier women, and Lucile struggles with her growing feelings for the handsome officer - soon a powerful love draws them together, and they too fall victim to the tragedy of war. Irene Nemirovsky began writing Suite Francaise in 1940, but her death in Auschwitz prevented her from seeing the day, sixty-five years later, that the novel would be discovered by her daughter and hailed worldwide as a masterpiece.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
240837
Názov
Suite Francaise
EAN/ISBN
9780099598442
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Irena Némirovská
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
432
Rozmer
129×198 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
10%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Suite Francaise zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.