Testy testmonitor matematika

Ján Tarábek, Dana Zacharová

SVK Slovensky DIDAKTIS2014

Kniha: Testy testmonitor matematika - Ján Tarábek, Dana Zacharová
Katalógové číslo: 238413 viac »
Ušetríte až 1,95 € z bežnej ceny 9,89
A navyše získate 7 vernostných bodov
7,94
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Testy testmonitor matematika

Nové prepracované vydanie zbierky riešených príkladov usporiadaných do testov pre žiakov základných škôl (prípadne pre kvartu a kvintu 8-ročných gymnázií) na preverenie a upevnenie vedomostí z matematiky. Mnohé úlohy a príklady boli vymenené či prepracované tak aby boli v súlade s učivom matematiky podľa súčasných požiadaviek ŠVP a taktiež vyhovovali kritériám Testovania 9. TestMONITOR umožňuje žiakom vyskúšať si, ako by obstáli v celoplošnom testovaní, ktoré čaká všetkých žiakov v 9. ročníku ZŠ. Význam tohto testovania sa z roka na rok zvyšuje, keďže jeho výsledky mnohé stredné školy zohľadňujú pri prijímaní žiakov. Prostredníctvom 11 modelových testov – každý s 30 úlohami – si žiak detailne preskúša nielen znalosti z aritmetiky, algebry a geometrie, ale zároveň má možnosť zlepšovať schopnosť využiť svoje poznatky aj pri riešení úloh: - Rozmanitá štruktúra úloh umožňuje dôkladne si precvičiť celé učivo. - Všetky úlohy majú v druhej časti knižky vypracované riešenia, pri náročnejších úlohách sú uvedené podrobnejšie riešenia a vysvetlenia, napríklad ako zostaviť rovnicu v slovných príkladoch. - Množstvo úloh je z bežného života, čo priamo podporuje využitie matematických poznatkov v praktických situáciách. - Časť príkladov je vyriešená viacerými, niekedy aj netradičnými postupmi riešenia, čo podporuje premýšľanie a spájanie poznatkov. Kniha obsahuje dva typy úloh (otvorené a uzavreté): úlohy, v ktorých treba vypracovať riešenie a úlohy, v ktorých treba správnu odpoveď vybrať z daných možností. Dvojfarebný dizajn prispieva k ľahšej čitateľnosti a prehľadnosti. Farebné odlíšenie často pomáha lepšie pochopiť súvislosti medzi jednotlivými krokmi riešenia.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
238413
Názov
Testy testmonitor matematika
EAN/ISBN
9788081660061
Forma
Brožovaná
Autor
Ján Tarábek, Dana Zacharová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014
Rozsah
112
Rozmer
170×240 mm
Hmotnosť
0,19
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Testy testmonitor matematika zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.