99 inšpiratívnych podnikateľských nápadov

Ivica Ďuricová

SVK Slovensky Inventic2012

Kniha: 99 inšpiratívnych podnikateľských nápadov - Ivica Ďuricová
Katalógové číslo: 235079 viac »
10,38

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: 99 inšpiratívnych podnikateľských nápadov

V knižke nájdete 99 naozaj rôznorodých nápadov na podnikanie. Pri takmer každom z nich vám publikácia odhalí príbeh jeho vzniku, bližšie popíše biznis model a zdôrazní silné, no i slabé stránky tohto podnikania. Príbehy, ktoré sú roztriedené do rôznych kategórií podľa oblasti, náročnosti, krajín pôvodu a ďalších užitočných kritérií. Všetky príbehy predstavujú reálne podnikanie, ktoré už niekde vo svete existuje. Uvedené sú však najmä ako inšpirácia a nasledovanie hodného príklad, z ktorého si čitateľ môže zobrať kostru a zvyšok už si oživiť po svojom. Veď napokon, podnikanie je hlavne o tom prísť vždy s niečím novým. Táto kniha by vás mala prinútiť rozmýšľať o tom, že mnohé podnety z vášho okolia môžu byť zaujímavou podnikateľskou príležitosťou, ak sa na ne pozriete zo správneho uhla pohľadu. Autorka verí, že aj publikácia 99 inšpiratívnych podnikateľských nápadov dokáže ešte viac ľudí povzbudiť k tomu, aby sa postavili na vlastné nohy a splnili si svoj sen.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
235079
Názov
99 inšpiratívnych podnikateľských nápadov
EAN/ISBN
9788097117207
Forma
Brožovaná
Autor
Ivica Ďuricová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012
Rozsah
184
Rozmer
145×210
Hmotnosť
0,24
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
99 inšpiratívnych podnikateľských nápadov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.