Zvládneš to

Nádej a pomoc v ťažkých chvíľach

Max Lucado

SVK Slovensky Kumran2014/05

Kniha: Zvládneš to - Nádej a pomoc v ťažkých chvíľach - Max Lucado
Katalógové číslo: 227005 viac »
5,98

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zvládneš to

Nádej a pomoc v ťažkých chvíľach

Zvládnete to, nech už je „to“ čokoľvek – finančné problémy, úžľabiny vzťahov, zdravotná kríza... Všetci sa občas nazdávame, že sa to nedá. Obávame sa, že nás už nikdy neopustí depresia, neustane krik, neodíde bolesť. Zjasnie ešte niekedy nebo? Stane sa toto bremeno ľahším? Áno! Biblické posolstvo je trúfalé, bez ostychu a je všade. Zamyslite sa nad starozákonným príbehom Jozefa – vlastní bratia ho hodili do jamy, predali do otroctva, neprávom sa dostal do väzenia. No Boh pretkal to, čo malo byť zlé, na dobro. Boh napráva to, čo sa pokazilo. Spravil to vtedy a robí to aj dnes. Túžite po troche nádeje v týchto ťažkých časoch? Nuž potrebujete toto posolstvo.

Zvládnete to. Nezaobíde sa to bez bolesti a chvíľu to potrvá. No Boh vďaka týmto problémom napokon privodí niečo dobré. Nepodliehajte pochabosti či naivite. No ani zúfalstvu. S Božou pomocou to zvládnete.

V dielach Maxa Lucada nachádza útechu viac ako sto miliónov čitateľov. Je kazateľom v Oak Hills Church v San Antoniu, druhom najľudnatejšom meste amerického štátu Texas, kde žije so svojou manželkou Denalyn a milým, no neposlušným psím krížencom Andym.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
227005
Názov
Zvládneš to
Podnázov
Nádej a pomoc v ťažkých chvíľach
EAN/ISBN
9788089487516
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Max Lucado
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/05
Rozsah
176
Rozmer
148×210 mm
Hmotnosť
0,22
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Maruška 5 z 5
29.05.2017 13:45:47

Táto kniha je úžasná, na konkrétnych prípadoch ukazuje, že aj v Boh má plán aj v zdanlivo bezvýchodiskovej situácii. Veľmi povzbudzujúce takým reálnym a jednoduchým spôsobom. Pekne vysvetlené biblické príbehy.