Prísne tajný denník Miry Danesovej

Mirka Novysedláková

SVK Slovensky Koruna2014/05

Kniha: Prísne tajný denník Miry Danesovej - Mirka Novysedláková
Katalógové číslo: 225469 viac »
3,76

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Prísne tajný denník Miry Danesovej

Mladé a trochu splašené dievča Miriam Danesová si začne písať denník, ktorý dostane od svojej dokonalej staršej sestry Pamely. Tá dokáže behať v dvanásťcentimetrových podpätkoch a pritom pomotať hlavu polovici chalanov v škole a, samozrejme, nikdy pri tom nespadne.

Naopak Mira je v porovnaní so svojou sestrou najväčšou „lúzerkou“, aká kedy kráčala po pôde strednej školy v Oak Falls. Nielenže sa oblieka ako starý rocker (a rovnako dobre aj spieva a hrá na gitare v garážovej kapele spolu s partiou najbližších priateľov), nosí dioptrické okuliare s hrubým rámom a zubný strojček – ale je aj magnetom na trapasy každého druhu. To jej na obľúbenosti medzi rovesníkmi zvlášť nepridáva. Aby toho nebolo málo, je ústrednou nepriateľkou najobľúbenejšej – a podľa neoficiálneho prieskumu oakfallskej vyššej strednej aj najkrajšej – roztlieskavačky Ashley Monreyovej. Ako sa Mira zachová, keď zistí, že na fešného chalana, s ktorým sa dala do reči v školskom autobuse, už rozhodila siete „mrcha“ Ashley a poškuľuje po ňom aj jej vlastná, najlepšia kamoška Liz?

Našťastie má svoj denník, v ktorom si nemusí klásť servítku pred ústa, a aj vďaka nemu objaví najväčšie tajomstvo sama o sebe...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
225469
Názov
Prísne tajný denník Miry Danesovej
EAN/ISBN
9788089681372
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Mirka Novysedláková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/05
Rozsah
368
Rozmer
130×200 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%
Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
200.0%
(1)
4
0%
(0)
3
200.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Mončičák 5 z 5
01.09.2014 14:41:10

Úžasná kniha. Poteší, pobaví aj sa na nej zasmejete. Šokovalo ma, že sa dej odohráva v Amerike. Slovensko tam bolo spomenuté len okrajovo ale aj to mi pripadalo dosť silené ako aj posledných 60 strán. U mňa dej tieto chyby prekryl, tak že ju aj tak zaradím medzi najlepšie knihy.Určite odporúčam prečítať.


Rea 3 z 5
30.09.2014 15:13:58

Čítala som ju asi pre 4? rokmi... alebo to bolo 5? ...na mamtalent.sk A už vtedy v mojich 14/15 rokoch som odhalila celú zápletku, takže buď som sakramentsky dobrý detektív už od puberty alebo bol dej veľmi priehľadný. Stále som si ešte aj hovorila, že ten príbeh je ako z amerického tínedžerského filmu... Ale pamätám si aj to, že som sa na mamtalent vracala hlavne kvôli tejto knižke, preto hovorí áno, prečítajte si ju, ak máte 12-15 rokov a chcete niečo milé a sladké.