Mirka Novysedláková

Autor / 2 tituly

Mirka Novysedláková(*20. apríla 1988, Poprad). Od útleho detstva zbožňuje knihy. Už ako päťročná uprosila mamu, aby ju prihlásila do mestskej knižnice, a to ešte ani nevedela čítať. 

Po absolvovaní Hotelovej akadémie Otta Brucknera v Kežmarku začala v roku 2009 navštevovať Filozofickú fakultu Univerzity Komenského v Bratislave, kde študovala odbor prekladateľstvo a  tlmočníctvo pre anglický jazyk a kultúru a švédsky jazyk a kultúru. Štúdium úspešne ukončila v roku 2012 titulom bakalár.

V  septembri 2011 stretla svojho životného partnera a o rok 28. septembra 2012 sa jej narodil synček Alexander. V súčasnosti žije spolu s nimi v Bratislave a užíva si rodičovskú dovolenku. Okrem toho sa venuje písaniu a prekladaniu z angličtiny a švédčiny, veľa číta a hľadá nové témy a nápady na tvorbu.

Denníkový román Prísne tajný denník Miry Danesovej začala písať už v šestnástich, najmä aby zabavila samu seba, ale pokúsila sa v ňom, aj na základe vlastných zážitkov, úsmevnou formou zachytiť  problémy dospievajúcich tínedžerov.

Kniha: Dovoľ mi všetko... - 1. vydanie - Mirka Novysedláková

Dovoľ mi všetko...

SVK Slovensky 2017/05Mirka NovysedlákováElistRomány a novely

U dodávateľa

7,50
Kniha: Prísne tajný denník Miry Danesovej - Mirka Novysedláková

S ukážkami

Prísne tajný denník Miry Danesovej

SVK Slovensky 2014/05Mirka NovysedlákováKorunaYoung Adult

Vypredané

4.0 z 5.0
NEDOSTUPNÉ
3,76