Keď Ježiš zaplakal

Bodie Thoene; Brock Thoene

SVK Slovensky Kumran2014/04

Kniha: Keď Ježiš zaplakal - Bodie Thoene; Brock Thoene
Katalógové číslo: 225282 viac »
7,90

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Keď Ježiš zaplakal

LAZÁR — vinohradník z Betánie neďaleko Jeruzalema, bol očitým svedkom dôležitých míľnikov Ježišovho účinkovania a jeho zázračné vzkriesenie patrí k najpozoruhodnejším stretnutiam so živým Spasiteľom zachyteným v Písme.

Lazár, ktorý sa celý život s láskou stará o svoju vinicu, sa stretáva s mužom, pre ktorého je vinicou celý svet a nesmrteľné duše ľudí. Rozprávanie o Lazárovom vzkriesení sa v románe preplieta s udalosťami z Ježišovho života a jeho autori cezeň ponúkajú jedinečný pohľad na silu a útechu Ježišovej lásky.

Román Keď Ježiš zaplakal možno smelo nazvať tým najlepším, čo manželia Thoeneovci doteraz vytvorili. Živo zachytáva spôsob myslenia a vášeň v srdciach mužov a žien, ktorí žili v najdôležitejších dňoch dejín sveta.

Bodie a Brock Thoeneovci majú na svojom konte viac ako šesťdesiatpäť historických románov, z ktorých mnohé sa stali nadčasovou klasikou a priniesli svojim autorom osem zlatých medailí ECPA (The Evangelical Christian Publishers Association).

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
225282
Názov
Keď Ježiš zaplakal
EAN/ISBN
9788089487509
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Bodie Thoene; Brock Thoene
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/04
Rozsah
296
Rozmer
148×210 mm
Hmotnosť
0,36
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Keď Ježiš zaplakal zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.