Stopárov sprievodca galaxiou

Douglas Adams

SVK Slovensky SLOVART2014/07

Kniha: Stopárov sprievodca galaxiou - Douglas Adams
Katalógové číslo: 225187 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Stopárov sprievodca galaxiou

Arthurovi Dentovi, celkom obyčajnému človiečikovi kdesi z Anglicka, raz vo štvrtok ráno prídu zdemolovať dom, vraj kvôli stavbe diaľničného obchvatu. Snaží sa tomu zabrániť bojovným polihovaním pred buldozérom, no jeden z jeho priateľov, Ford Prefect, ho viac-menej nasilu odtiahne do krčmy na tri bleskurýchle pivá, pretože sa blíži koniec sveta. Asi o 12 minút neskôr koniec sveta skutočne nastane v podobe stavebnej čaty mimozemskej rasy Vogónov, ktorí prídu zdemolovať Zem kvôli stavbe hyperpriestorovej diaľnice. Tesne pred touto pre všetkých ostatných smrteľnou udalosťou sa Arthur s Fordom presunú na vogónsku stavebnú loď, ktorá ich odvezie do hlbín vesmíru. Ford totiž nepochádza z Guildfordu, ako na Zemi zvyčajne tvrdil, ale z malej planéty kdesi v okolí Betelgeuze, a pracuje ako terénny prieskumník pozoruhodnej knihy s názvom Stopárov sprievodca galaxiou – akéhosi elektronického bedekra pre vesmírnych stopárov obsahujúceho všetky informácie, ktoré potrebujete, ak túžite vidieť krásy vesmíru za menej ako tridsať altairských dolárov denne.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
225187
Názov
Stopárov sprievodca galaxiou
EAN/ISBN
9788055611143
Forma
Tvrdá, s vrchným obalom, matná
Autor
Douglas Adams
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/07
Rozsah
192
Rozmer
120×195×20 mm
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
200.0%
(1)
4
0%
(0)
3
200.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Henrieta 5 z 5
14.09.2014 11:14:01

Jedna z najlepších knižných sérii aké som kedy čítala! Niekedy ma prekvapuje koľko vtipných a bystrých myšlienok dokázal autor zakomponovať do tohto príbehu. Milujem ten humor! Nech som sa cítila akokoľvek smutná a bez nálady, táto knižka mi dokázala tak pozdvihnúť náladu. Na čítanie tejto knihy a nie len tejto knihy ale ktorejkoľvek knihy z tejto série mám veľmi veľa úžasných spomienok. Čítaním tejto knihy prežijete úžasné dobrodružstvo. Od depresívnych robotov po cestovanie hyperpriestorom. Odporúčam všetkým! Naozaj je to jedna z najvtipnejších a najoriginálnejších knižných sérii aké som kedy čítala :)


anabela 3 z 5
02.01.2015 14:47:26

Sci-fi, vesmírne lode, rôzne galaxie a hyperpriestory nepatria medzi to, čo by som vyhľadávala. Stopárov sprievodca galaxiou je však už určitou klasikou, ktorú jednoducho treba mať prečítanú. Knižka srší originalitou, fantáziou a čo som ja, ako nie práve vyznávač sci-fi ocenila, nejedná sa len o bezduché táranie o ničom, ale dajú sa tu nájsť i zaujímavé myšlienky a autor má bohatú slovnú zásobu. Miestami som sa aj dobre pobavila, aj keď musím priznať, že som od toho čakala viac (hlavne čo sa humoru týka, tento štýl mi až tak veľmi nesadol). No napriek tomu, že toto nie je práve moja šálka kávy si určite prečítam aj ďalšie knižky zo série.