Top stavebné materiály, služby, technológie jar 2014

Kolektív

UV GROUP2014

Brožovaná: Top stavebné materiály, služby, technológie jar 2014 - Kolektív
Katalógové číslo: 224854 viac »
1,56

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Brožovaná: Top stavebné materiály, služby, technológie jar 2014

Nová publikácia Top stavebné materiály, služby, technológie sa profiluje v súlade so súčasnými trendmi a hlavne s potrebami čitateľov - stavebníkov. To je aj dôvod, prečo pokračujeme v téme „zdravé bývanie“. V článkoch o výstavbe z prírodných materiálov sa sústreďujú nielen na samotné výhody prírodných materiálov, ale upozorňujú na nutnosť vyváženého pomeru s ekonomickým prístupom k takejto výstavbe. Ďalej publikácia uverejňuje články zamerané na navrhnutie domu s ekonomickým vnútorným rozmiestnením, aby sme zbytočne nestavali a neplatili za priestory, ktoré v budúcnosti nebudeme potrebovať. Značnú časť kapitoly stavebné materiály sme venovali zaujímavým riešeniam fasád a zatepľovaniu domov. Nechýbajú, samozrejme, ani novinky z oblasti stavebných materiálov, strešných materiálov, otvorových výplní a technológií... Nosnou témou kapitoly interiér je „moderná kúpeľňa“ a kapitola exteriér je venovaná problematike oplotenia. Tu predstavujeme čitateľom spoľahlivé spoločnosti, ktoré sa zameriavajú na výrobu a vývoj oplotenia a ich zaujímavé novinky, trendy a inovácie v tejto oblasti. V časti technológie sme rozobrali inovatívne riešenia v oblasti vykurovania, vetrania a chladenia pre rodinné domy s ohľadom na úspory energie a vysoký komfort vnútorného prostredia.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
224854
Názov
Top stavebné materiály, služby, technológie jar 20
EAN/ISBN
9788089470129
Forma
Brožovaná
Autor
Kolektív
Druh tovaru
Brožovaná
Rok vydania
2014
Rozsah
150
Rozmer
210×280
Hmotnosť
0,46
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
20%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Top stavebné materiály, služby, technológie jar 2014 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.