Jamaica Lane

Dublin Street 3 Lekcie zvádzania sa ľahko vymknú spod kontroly.

Samantha Youngová

SVK Slovensky IKAR2014/09

Kniha: Jamaica Lane - Dublin Street 3 Lekcie zvádzania sa ľahko vymknú spod kontroly. - Samantha Youngová
Katalógové číslo: 224159 viac »
Séria kníh: Dublin Street
Dublin Street
Titul je zaradený v tejto sérii
9,38

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Jamaica Lane

Dublin Street 3 Lekcie zvádzania sa ľahko vymknú spod kontroly.

Príťažliví muži privádzajú hanblivú Oliviu do rozpakov. Je čas zmeniť to!

Knihovníčka Olivia je sympatická kráska, ale trpí veľkým komplexom. Bojí sa nadviazať rozhovor s atraktívnym mužom, hneď očervenie. Nepovažuje sa za príťažlivú. S partnerskou intimitou takmer nemá skúsenosti. Kým sa jej rovesníčky zaúčali do tajov sexu, ona sa starala o chorú mamu. Keď si na Jamaica Lane prenajme svoj prvý byt, uvedomí si, že nastal čas pohnúť sa ďalej. Je po uši zamilovaná do postgraduálneho študenta, no pri každom stretnutí s ním ju pochytí panika. Záchrana príde v podobe jej dobrého priateľa, šarmantného sexi sukničkára Nata Sawyera. Ten sa záväzkom veľkým oblúkom vyhýba, ale k priateľom je lojálny. Olivia sa mu preto zverí so svojím trápením. Nate sa ponúkne, že ju naučí flirtovať a pomôže jej získať sebavedomie v posteli. Dvojica sa teda vrhne rovno na prax. Dajú si len jedinú podmienku – lekcie zvádzania nesmú ohroziť ich priateľstvo.

Z anglického originálu Before Jamaica Lane (New American Library, New York, 2014) preložila Andrea Vargovčíková

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
224159
Názov
Jamaica Lane
Podnázov
Dublin Street 3 Lekcie zvádzania sa ľahko vymknú s
EAN/ISBN
9788055139821
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Samantha Youngová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/09
Rozsah
312
Rozmer
145×227
Hmotnosť
0,40
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(2)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

40431 5 z 5
30.09.2014 20:18:42

Hľadáte knihu, ktorá vás pohltí? Knihu, ktorá vás zaplaví emóciami ako tsunami? Ak áno, tu ju máte. Jamaica Lane, tretia kniha série Dublin Street, ktorá už očarila množstvo ľudí svojimi silnými a emotívnymi príbehmi. Tentoraz sa stretávame s ostýchavou Olíviou a sukničkárom Nateom. Na prvý pohľad, dvojica odlišná ako deň a noc, ale ako sa dostávame hlbšie do deja zisťujeme, že sú si nesmierne podobný. Túžba získať lásku na celý život, ktorá by pre teba urobila všetko na svete a strach pred stratou osoby, ktorá pre teba znamená všetko. Ktorý čitateľ obľubujúci knihy tohto žánru by mohol odolať? Takisto nesmiem zabudnúť vyzdvihnúť spôsob, akým autorka dokáže vyobraziť postavy a samotný príbeh. Zľahka využitý retrospektívny náhľad do minulosti priamo v deji bol jednoznačne osviežujúci a autorka ho mohla podľa môjho názoru využiť aj viackrát. Rovnako pozitívne hodnotím aj dialógy jemne okorenené erotikou a zároveň plné humoru. Jasne a stručne Jamaica Lane nesklamala a ako vášnivá čitateľka tejto knižnej série sa neviem dočkať ďalšieho dielu.


dasa 5 z 5
26.08.2015 21:58:59

vyborne, odporucam celu seriu...